Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА
.

перфектен колаж

Открийте своя собствена галерия
В хола, коридора или спалнята, всяка стена има потенциал да се превърне в място, което ни зарежда с положителна емоция и ни кара да се гордеем с творческите си способности. Дори и да не сте професионални артисти, сега можете да декорирате стените по свой вкус бързо и лесно с помощта на шаблоните за окачване от ИКЕА.
Запознайте се с GRÖNBYKNOPPÄNG и MÅTTEBY – верни помощници, с които вашите снимки, стари картини или детски рисунки ще превърнат стената в истинска алея на радостта.
Артистично поле за изява.
MÅTTEBY е комплект от 4 различни шаблона с множество комбинации за окачване на различни рамки в практически всякакво пространството. Можете да ги ползвате цели, да режете само части или като комбинирате по свой вкус. Освободете въображението си и създайте уникална стена, която разказва вашата лична и неповторима история.
Как се работи с MÅTTEBY?
1. Изберете цял или части от 4-те шаблона и съответстващите по размер рамки от сериите MARIETORP, KNOPPÄNGSILVERHÖJDENFISKBOMOSSEBORIBBA или  GUNNABO
2. Залепете шаблона с тиксо на стената. 
3. Отбележете с молив точки за пироните.
4. Махнете шаблона внимателно и поставете пироните. 
5. Сложете картини в рамките и окачете.
Вложете и нещо от себе си.  
Комплект KNOPPÄNG включва 8 броя постери в рамки с различни размери, заедно с шаблон, който ще ви помогне да създадете композиция. Вложете малко лично творчество и използвайте семейни снимки или любими изображения, с които ще разкрият вашия личен стил и индивидуалност.
Как се работи с KNOPPÄNG?
1. Залепете шаблона с тиксо на стената. 
2. Отбележете с молив точки за пироните. 
3. Махнете шаблона внимателно и поставете пироните.
4. Сложете картини в рамките по свой вкус и окачете.
edit
Малки стъпки към голямото изкуство.
GRÖNBY са готови колажи от 4 или 9 картини, които идват заедно с шаблон за окачване. Мечтаете за акварел с пролетни цветя или черно-бели фотографии от световни градове? Просто изберете вариант, който ви кара да се чувствате уютно и се допълва с интериора.
Как се работи с GRÖNBY?
1. Залепете шаблона с тиксо за стената. 
2. Отбележете с молив точки за пироните. 
3. Махнете шаблона и поставете пироните.
4. Окачете картините на стената.
Band Band bearbeiten


Разплащателни методи: