Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

SPRIDD ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ

Кое е любимото ти парче?

Трудно ви е да изберете? Оставете парчето на деня да реши. Създадена в сътрудничество с британския моден дизайнер Кит Нийл в основата на SPRIDD стои свободната интерпретация на 4 музикални стила. Колекцията включва палатки, чанти, кутии за съхранение и много други фантастични продукти. Тя е предназначена за дома и не само. Тя е за всички, които живеят живота си в движение и би ги улеснила да се забавляват, всеки ден!„Най-любимото ми нещо в SPRIDD е елементът на изненада – в тъканите и мащаба на предметите и щампите.”

Кит Нийл, моден дизайнерРоден и израснал в Лондон, Кит Нийл бързо привлича вниманието, когато основава едноименната си марка през 2012. Познат със своите смели десени и щампи, които често съдържат препратки към британския живот и култура, той предлага изцяло нов поглед към британската мъжка мода и стил.
Очаквайте от февруари 2017 само в магазин ИКЕА София

ОБЗАВЕДЕТЕ ДОМА СИ С МОДА

Историята на SPRIDD

Музиката и движението са в основата на SPRIDD – колекция в 4 линии, вдъхновена от свободната интерпретация на 4 музикални стила. 
„Мисля, че повечето от нас са преживявали значението на музиката, когато става дума за оформяне на идентичността ни и чувството ни на принадлежност, казва Хенрик Мост, творчески лидер в ИКЕА - Швеция. Преди десет години младите хора все още възприемаха дома си като база. Днес смартфоните и другите мобилни устройства ни улесняват да останем във връзка и отидем, където пожелаем. Сборът от това превръща номадския живот в съвсем разумен избор. 

„SPRIDD е нашият начин да направим ежедневния живот по-лесен и по-забавен, когато живеем в движение“


Да си сътрудничим с Кит Нийл беше лесен избор: 
„Дизайните и щампите им излъчват енергията и нагласата на младостта и забавление. Процесът беше забавен и сме много щастливи от резултата.“ 
SPRIDD е част от поредица модни колаборации и начин ИКЕА да изследва нови територии и учи нови неща.


Разплащателни методи: