Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

SPRIDD ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ

Кое е любимото ти парче?

Трудно ви е да изберете? Оставете парчето на деня да реши. Създадена в сътрудничество с британския моден дизайнер Кит Нийл в основата на SPRIDD стои свободната интерпретация на 4 музикални стила. Колекцията включва палатки, чанти, кутии за съхранение и много други фантастични продукти. Тя е предназначена за дома и не само. Тя е за всички, които живеят живота си в движение и би ги улеснила да се забавляват, всеки ден!„Най-любимото ми нещо в SPRIDD е елементът на изненада – в тъканите и мащаба на предметите и щампите.”

Кит Нийл, моден дизайнерРоден и израснал в Лондон, Кит Нийл бързо привлича вниманието, когато основава едноименната си марка през 2012. Познат със своите смели десени и щампи, които често съдържат препратки към британския живот и култура, той предлага изцяло нов поглед към британската мъжка мода и стил.
Очаквайте от февруари 2017 само в магазин ИКЕА София
SPRIDD декоративни стикери, 003.508.28
SPRIDD декоративни стикери
24,90 лв
125 бонус точки
SPRIDD плик за завивка и калъфка, 103.334.85
SPRIDD кутия с капак, 2 бр/к-т, 303.392.74
SPRIDD кутия с капак, 2 бр/к-т
19,99 лв
100 бонус точки
SPRIDD постер, 503.414.07
SPRIDD постер
9,99 лв
50 бонус точки
SPRIDD тетрадка, 603.393.24
SPRIDD тетрадка
7,99 лв
40 бонус точки
SPRIDD декоративни стикери, 703.414.06
SPRIDD декоративни стикери
24,90 лв
125 бонус точки

ОБЗАВЕДЕТЕ ДОМА СИ С МОДА

Историята на SPRIDD

Музиката и движението са в основата на SPRIDD – колекция в 4 линии, вдъхновена от свободната интерпретация на 4 музикални стила. 
„Мисля, че повечето от нас са преживявали значението на музиката, когато става дума за оформяне на идентичността ни и чувството ни на принадлежност, казва Хенрик Мост, творчески лидер в ИКЕА - Швеция. Преди десет години младите хора все още възприемаха дома си като база. Днес смартфоните и другите мобилни устройства ни улесняват да останем във връзка и отидем, където пожелаем. Сборът от това превръща номадския живот в съвсем разумен избор. 

„SPRIDD е нашият начин да направим ежедневния живот по-лесен и по-забавен, когато живеем в движение“


Да си сътрудничим с Кит Нийл беше лесен избор: 
„Дизайните и щампите им излъчват енергията и нагласата на младостта и забавление. Процесът беше забавен и сме много щастливи от резултата.“ 
SPRIDD е част от поредица модни колаборации и начин ИКЕА да изследва нови територии и учи нови неща.


Разплащателни методи: