Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

При покупка на легло и матрак от 3 до 31 януари 2017 г., получавате 15% от реално заплатената сума (след приспадане на евентуални отстъпки/ваучери) като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване.


Ваучерът е валиден за използване от деня, следващ деня на издаването му, до 28 февруари 2017 г. 


 
 
 
     
     
   Основи тип Френско  легло
  Двойни
легла 

  Горни табли
   Легла с място за съхранение
   Единични легла
   Кушетки
 
 
     
         
 
   Чекмеджета и контейнери за легло
       Пружинни матраци 
   Матраци с пяна или латекс
   Подматрачни рамки
   Крака за легло
 
 
 
     
 
 
 
  Бебешки креватчета   Матраци за бебешки креватчета
Детски легла
3-7 години

Детски матраци
3-7 години

 
Детски легла
8-12 години

Двуетажни легла и легла-надстройки

Пълни условия на Промоцията

Магазин ИКЕА София, ИКЕА Център за поръчки Варна и Бургас

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупката, с която е придобит ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 15% или издаденият ваучер се анулира. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка, а не за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари. Ваучерът не може да се използва за покупка на храни, напитки и услуги. Издаването на ваучера в ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас се осъществява в деня на получаване на поръчаните стоки. Предложението не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“. Придобиването и използването на ваучера не може да се комбинира с други промоции и отстъпки. Ваучерът е валиден за магазин ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас, както и при онлайн пазаруване на www.ikea.bg 

ИКЕА Онлайн магазин


Важно! При пазаруване онлайн, ваучерът ще бъде получен, като промокод, на предоставения от клиента e-mail, след като поръчката бъде изпратена. Получения код трябва да бъде въведен в полето Промоционален Код, за да може да се възползвате от отстъпката при следваща покупка онлайн. 

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупката, с която е придобит ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 15% или издаденият ваучер се анулира. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка, а не за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари. Ваучерът не може да се използва за покупка на храни, напитки и услуги. Издаването на ваучера в ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас се осъществява в деня на получаване на поръчаните стоки. Предложението не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“. Придобиването и използването на ваучера не може да се комбинира с други промоции и отстъпки. Ваучерът е валиден за магазин ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас, както и при онлайн пазаруване на www.ikea.bg 


Как да използвам Промоционален код за отстъпка онлайн?


Можете да ползвате Промокода и при пазаруване на място в магазин ИКЕА София, като заявите на каса номера на Промокода. 
Не важи за покупка на храни, напитки и услуги. При замяна или връщане на стоки, закупени с ваучер, неговата стойност не се възстановява. При използването му, стойността му се изчислява като процент от стойността на новата покупка и отстъпката се разпределя правопропорционално върху стойността на всички закупени продукти. Използването на ваучера не може да се комбинира с други промоции в магазин ИКЕА. При замяна или връщане на част или всички стоки от първоначалната покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 15% или издаденият ваучер се анулира. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера, клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари.

Разплащателни методи: