Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

Купи легло и матрак и вземи 15% ваучер за следващо пазаруване


При покупка на легло и матрак с карта IKEA FAMILY в периода от 1 до 28 февруари 2018 г. получавате 15 % от реално заплатената сума като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване.

Ваучерът е валиден за използване от деня, следващ деня на издаването му, до 31 март 2018 г. 
              
 

 


  Двойни легла
  Единични легла   Легла с място за съхранение
  Основи тип Френско легло
  Кушетки
  Стани член на IKEA FAMILY!
 
 
     
       
 
  Матраци с пяна или латекс
Пружинни матраци Подматрачни рамки Чекмеджета и контейнери за легло
Горни табли
Крака за легло
 
 
 
     
 
 
 
  Бебешки креватчета   Матраци за бебешки креватчета Детски легла
3-7 години

Детски матраци
3-7 години

 
Детски легла
8-12 години

Двуетажни легла и легла-надстройки

Пълни условия на промоцията "Купи легло и матрак от ИКЕА и вземи 15% ваучер за следващо пазаруване"

Предложението е валидно в периода 1-28 февруари 2018 г. При покупка на легло и матрак с карта IKEA FAMILY получавате 15 % от реално заплатената сума (след приспадане на евентуални отстъпки/ваучери) като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване. Ваучерът е валиден за използване от деня, следващ деня на издаването му, до 31 март 2018 г.

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупката, с която е придобит ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 15% или издаденият ваучер се анулира. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка, а не за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари. Ваучерът не може да се използва за покупка на храни, напитки и услуги. Придобиването и използването на ваучера не може да се комбинира с други промоции и отстъпки.

Издаването на ваучера в ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас се осъществява в деня на получаване на поръчаните стоки. Ваучерът е валиден за магазин ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас, както и при онлайн пазаруване на www.ikea.bg.

При пазаруване онлайн, ваучерът ще бъде получен, като промокод, на предоставения от клиента e-mail адрес, след като поръчката бъде изпратена. Полученият код трябва да бъде въведен в полето Промоционален Код, за да може да се възползвате от отстъпката при следваща покупка онлайн.

При пазаруване в магазин ИКЕА София или в ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас е необходимо да заявите на каса номера на промокода.

Промоцията е валидна до изчерпване на количествата и не важи за топ матраци, матраци за разтегателни дивани, и продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин ИКЕА, гр. София.

Пълната информация за промоцията, както и за продуктите, които участват в нея, ще намерите и в магазин ИКЕА, гр. София, сектор „Обслужване на клиенти”, ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна и Бургас, сектор „Обслужване на клиенти”, както и на www.ikea.bg

Как да използвам Промоционален код за отстъпка онлайн?


Всеки може да стане част от програмата ни за лоялни карти IKEA FAMILY напълно безплатно. Направи първата крачка сега и влез в голямото семейство на ИКЕА >

Разплащателни методи: