Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА
Начална страница   Понеделник   Вторник   Сряда   Четвъртък   Петък   Събота/Неделя 

На кого не му се e случвало да дойде в ИКЕА за нещо определено и освен него, да си тръгне с една торба аксесоари за дома? Тези, които винаги търсят свежи акценти в интериорния дизайн, всеки петък през август могат да се възползват от 10% отстъпка на аксесоари с карта IKEA FAMILY.

Предложението е валидно всеки петък в периода 1-31 август 2017 г. (включително) при покупка на аксесоари за дома с карта IKEA FAMILY, а именно аксесори за готвене и хранене, текстил, килими, огледала, аксесоари за баня, аксесоари за организация на дома, осветление, декорация за дома и детски играчки.


 

Промоцията не е валидна за мебели и прилежащите към тях аксесоари/органайзери и не може да се комбинира с други промоции. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата и не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин ИКЕА, гр. София. Пълната информация за промоцията, както и за продуктите, които участват в нея, ще намерите и в магазин ИКЕА, гр. София, сектор „Обслужване на клиенти”, ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна и Бургас, сектор „Обслужване на клиенти”, както и на www.IKEA.bg
Начална страница   Понеделник   Вторник   Сряда   Четвъртък   Петък   Събота/Неделя 

Разплащателни методи: