Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА
Начална страница   Понеделник   Вторник   Сряда   Четвъртък   Петък   Събота/Неделя 

Представи си, че докато си купуваш маса и столове за трапезарията, спестяваш от сервиз за хранене, чаши и аксесоари за сервиране. Или докато избираш бюро и стол за ученика в семейството, канцеларските материали към тях ти излизат почти без пари. Това не е просто фантазия, а действителност, защото всеки четвъртък от август при покупка на стойност над 500 лв. с карта IKEA FAMILY получаваш 12 500 точки. Обмени ги в ИКЕА и се възползвай от отстъпка при следващо пазаруване.

Предложението е валидно всеки четвъртък в периода 1-31 август 2017 г. (включително) при покупка с карта IKEA FAMILY и при реално заплатена сума над петстотин (500) лева. (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери). 12500 промо точки се начисляват еднократно за покупка над петстотин (500) лева. Промо точки се начисляват допълнително към бонус точките по програма IKEA FAMILY и се отразяват в IKEA FAMILY профила до 3 работни дни от датата на покупката от магазин ИКЕА. При покупки в ИКЕА Център за поръчки Варна и Бургас и онлайн магазин, точките се отразяват до 3 работни дни от датата на получаване на поръчката. Стойността на промо точките е петдесет (50) лева. и може да се ползва като отстъпка от цената при следващо пазаруване в съответствие с Общите условия на IKEA FAMILY.

Пример
При покупка на стойност петстотин (500,00) лева в IKEA FAMILY профила на клиента се начисляват 2 500 бонус точки в съответствие с Общите условия на програмата и допълнителни 12 500 промо точки. При покупка на стойност хиляда (1000,00) лева. в IKEA FAMILY профила на клиента се начисляват 5000 бонус точки в съответсвие с Общите условия на програмата и допълнителни 12 500 промо точки.
Начална страница   Понеделник   Вторник   Сряда   Четвъртък   Петък   Събота/Неделя 

Разплащателни методи: