Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА
Начална страница   Понеделник   Вторник   Сряда   Четвъртък   Петък   Събота/Неделя 

Когато човек си купува нов диван, в ума му се въртят толкова много въпроси – „Колко да е голям?”, „Какъв цвят?”, „Как да аранжирам модулите?” и не на последно място „Как ще го побера в колата?”. Е, ние не можем да изберем вместо теб, но можем да ти осигурим превоз. Всеки вторник от август получаваш безплатна доставка при покупка на стойност над 500 лв. с карта IKEA FAMILY.

Предложението е валидно всеки вторник в периода 1-31 август 2017 г. (включително) при покупки на стоки за дома с карта IKEA FAMILY и при реално заплатена сума за тях над петстотин (500) лева. (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери).
Промоцията е валидна при доставка на стоки само на територията на Република България и не включва доставка до врата.  

 

Магазин ИКЕА София,
ИКЕА Център за поръчки
Варна и Бургас


При покупки в магазин ИКЕА, гр. София, както и в ИКЕА Центрове за поръчки Варна и Бургас, промоцията е валидна при заявяване на доставката на стоките в деня на покупката им, в сектор “Обслужване на клиенти”, като следва да бъде представена  оригиналната касова бележка за закупените стоки. 
Промоцията не важи за покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин  ИКЕА, гр. София.  

ИКЕА Онлайн магазин


При покупка на стоки от онлайн магазин ИКЕА, таксата за доставка се приспада автоматично, когато дължимата сума за плащане превиши сумата от петстотин (500) лева. 
Пример

Начална страница   Понеделник   Вторник   Сряда   Четвъртък   Петък   Събота/Неделя 

Разплащателни методи: