Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА
Безплатен монтаж от ИКЕА при покупка на кухни METOD над 500 лв. до 30 април

Всеки може да има своя METOD в кухнята

Създай своята кухня с кухненска система METOD от ИКЕА

Кухненска система METOD на ИКЕА ти позволява да организираш пространството и мястото за съхранение по най-подходящия за теб начин. От ъглови рафтове и разнообразие на механизми, до вградено осветление и скрити шкафове, в които може да се побере малка изба.
Предлагаме ти перфектната кухня в разнообразни стилове, цветове, функции и размери за най-различни вкусове и нужди.

25 години безплатна гаранция на кухненска система METOD от ИКЕА

Стабилни и практични, можеш да ги използваш година след година. И защото наистина вярваме в качествата на нашата система METOD, затова, към нея ти предлагаме и 25 години безплатна гаранция.

Безплатен монтаж от ИКЕА

Открий най-подходящата кухня за теб до края на месец април в ИКЕА и я вземи с безплатен монтаж при покупка на кухни METOD над 500 лв. Предложението е валидно за зона 1* – София, Варна и Бургас региони.
Превърнете дома си в по-добро място за живот, а кухнята в перфектното поле за изява.

Нова кухня в няколко прости стъпки

Стъпка 1

Вдъхнови се

Началото е време да помечтаеш, да потърсиш идеи и да решиш какво означава идеалната кухня за теб. Открий още много вдъхновение онлайн и в магазин ИКЕА.

Брошура Кухни 2018
Стъпка 2

Измери

Измерването на кухненското помещение не е сложно, но е важно да не допуснеш грешка и затова събрахме на едно място полезни съвети за вземане на размери.

Съвети за измерване
Стъпка 3

Проектирай

Има много неща, за които трябва да помислиш при проектиране на кухнята. Придай форма на идеите си, програмата ни за проектиране ще ти помогне.

Програма за 3D проектиране на кухни
Стъпка 4

Купи

Когато си готов с проекта е време да посетиш специалистите от отдел „Кухня“ в магазин ИКЕА. Те ще прегледат проекта и ще ти помогнат. След това можеш да закупиш своята кухня.

Запази час онлайн

Вдъхновяващи МЕТОДи

Кухня METOD/SÄVEDAL от ИКЕА

METOD/SÄVEDAL кухня

2248 лв.*

Проект на кухня от ИКЕА, дължина 340 см

Серията SÄVEDAL е добър пример за традиционен скандинавски дизайн. А част от скандинавските традиции са пространствата, които приветстват компания.

Кухня METOD/VEDDINGE/UDDEVALLA от ИКЕА

METOD/VEDDINGE/UDDEVALLA кухня

2756 лв.*

Проект на кухня от ИКЕА, 300 см на 180 см

Врати VEDDINGE на долните шкафове и врати UDDEVALLA на стенните - тази кухня работи за цялото семейство. Акцентните врати са създадени така, че върху тях да може да се рисува с тебешир - функция с много предназначения в една натоварена семейна кухня.

Ела в магазин ИКЕА и разгледай на живо всички решения за твоята кухня или потърси още вдъхновения онлайн.

Добави светлина в твоята кухня

Вградено кухненско осветление UTRUSTA от ИКЕА Вградено кухненско осветление UTRUSTA от ИКЕА

Вграденото осветление ти помага да видиш по-добре какво има в шкафа или на плота. Лесно можеш да направиш светлината в кухнята по-мека, докато се храниш или общуваш, защото силата на осветлението за плот може да се регулира в две степени.

Затова сега можеш да се възползваш и от намалениe дo 40% на избрани продукти за вграденото осветление UTRUSTA.

Разгледай продуктите от серия UTRUSTA с промоционална цена тук

Предложението е валидно при покупка на кухненскa мебел METOD на стойност над 500 лв. в магазин ИКЕА от 02.04.2018 до 30.04.2018 г.

Безплатният монтаж се предоставя за закупена кухненска мебел в магазин ИКЕА София и ИКЕА Центрове за поръчки Варна и Бургас (в т.ч. кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, цокли, крака, лайстни, покривни панели и декоративни корнизи), електроуреди, осветление, мивки, смесители и дръжки, в случай че е достигнат минималния праг от 500 лв. за покупка на кухненска мебел. Предложението не важи за артикули от кухненска система KNOXHULT, серия SUNNERSTA, свободностоящи кухненски модули, колички и стенни аксесоари.

Предложението за безплатен монтаж е валидно за зона 1 - София, Варна и Бургас региони. Научете повече за Зона 1 за монтаж.

Услугата „Монтаж на мебели“ се предоставя от оторизиран партньор на “Хаус Маркет България” EАД и се осъществява в рамките на предварително установен график, който се съгласува с клиента.

При поръчки, направени по време на промоционалната кампания, не се прилагат стандартните срокове за изпълнение.

Не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“, не може да се комбинира с използването на ваучери или други отстъпки и промоции и не важи при онлайн пазаруване. Пълна информация за промоцията и продуктите, които участват в нея, може да получите в отдел „Кухни“ в магазин ИКЕА София, ИКЕА Център за поръчки Варна, ИКЕА Център за поръчки Бургас.

* Цената на кухнята се отнася за посочената конфигурация, която включва шкафове METOD, чела и врати от посочените серии, чекмеджета, плодове, покривни панели, лайстни/корнизи, панти, крачета и цокли, ако са показани такива. Електроуредите, осветлението, мивките, смесителите, стенните панели и дръжките се продават отделно и не са включени в посочената цена.Разплащателни методи: