Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

Безплатен монтаж при покупка на кухненскa мебел METOD с карта IKEA FAMILY на стойност над 500 лв.


Предложението е валидно при покупка на кухненскa мебел METOD с карта IKEA FAMILY на стойност над 500 лв. в магазин ИКЕА от 01.05.2017 до 31.05.2017 г.

Безплатният монтаж се предоставя за закупена кухненска мебел в магазин ИКЕА София и ИКЕА Център за поръчки Варна и Бургас (в т.ч. кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, цокли, крака, лайстни, покривни панели и декоративни корнизи), електроуреди, осветление, мивки, смесители и дръжки, в случай че е достигнат минималния праг от 500 лв. за покупка на кухненска мебел. Предложението не важи за артикули от кухненска система KNOXHULT, свободностоящи кухненски модули, колички и стенни аксесоари.
Предложението е валидно за зона 1 - София, Варна и Бургас. 
Услугата „Монтаж на мебели“ се предоставя от оторизиран партньор на “Хаус Маркет България” АД и се осъществява в рамките на предварително установен график, който се съгласува с клиента. 
При поръчки, направени по време на промоционалната кампания, не се прилагат стандартните срокове за изпълнение.
Не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“, не може да се комбинира с използването на ваучери или други отстъпки и промоции и не важи при онлайн пазаруване. Пълна информация за промоцията и продуктите, които участват в нея може да получите в отдел „Кухни“ в магазин ИКЕА София и ИКЕА Център за поръчки Варна, ИКЕА Център за поръчки Бургас.


Разплащателни методи: