Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА
Ваша работа е да се отпуснете.
Наша – да свършим останалото.

Промоцията е валидна за цяла България при реално заплатена сума за дивани на стойност над 500лв. При пазаруване на място в магазин ИКЕА, ИКЕА Център за поръчки Варна и ИКЕА Център за поръчки Бургас промоцията е валидна при заявяване в деня на покупката в сектор “Обслужване на клиенти” с касова бележка. Промоцията важи и за онлайн покупки. При покупка на дивани над 500лв. от онлайн магазин ИКЕА, такса доставка за тези артикули се приспада автоматично. Пълна информация за промоцията и продуктите ще откриете в отдел “Дневна” и на www.ikea.bg* Всеки клиент закупил дивани на стойност над 500 лв. от магазин ИКЕА София и заявил услуга монтаж на мебели по време на промоцията получава 30% отстъпка от цената на монтажа на диваните**


*Не включва доставка до врата. Не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“, не може да се комбинира с използването на ваучери или други отстъпки и промоции. Не важи за градински мебели.
** Ценова листа на услугите за монтаж ще откриете в сектор „Монтаж на мебели“ в Магазин ИКЕА и на www.ikea.bg Предложението за монтаж на мебели не важи при онлайн пазаруване. Отстъпката за монтаж не се начислява върху допълнителните разходи за страната. Услугите „Доставка на мебели“ и „Монтаж на мебели“ се предоставят от оторизирани партньори на “Хаус Маркет България” АД и се осъществяват в рамките на предварително установен график, който се съгласува с клиента. При поръчки, направени по време на промоционалната кампания, не се прилагат стандартните срокове за изпълнение.
Вашият нов диван е тук.
Познахте ли го?

Серията мека мебел VALLENTUNA включва всички необходими функции и възможности да комбинирате свободно. Използвайте модулите самостоятелно или ги съчетайте бързо и лесно в диван, който отговаря на стила и пространството на вашата дневна. Можете да ги завъртате и размествате – за да имате нова комбинация за сладки разговори или когато гостите ще пренощуват. Изберете високи или ниски облегалки, с или без подлакътници. Хармонична визия или различен цвят и стил за всеки модул? Вие решавате.


Ръководство за закупуване VALLENTUNA

ИКЕА Колекции - VALLENTUNA

*

* Разтегателният модул е с
   2 години гаранцияVALLENTUNA триместен диван, 891.613.96
VALLENTUNA двуместен диван с място за съхранение, 291.837.54
VALLENTUNA триместен диван, 391.837.44
VALLENTUNA триместен ъглов диван, 791.497.34

KIVIK е серия широки мебели за сядане, които осигуряват комфорт на всяко ниво. Възглавниците на седалката са с горен слой от мемори пяна, който приема контурите на тялото и възвръща формата си, когато станете. Подлакътниците са широки и плътно подплатени за допълнителна опора и удобство в различни пози. Лесно можете да съчетаете дивана с една или повече лежанки благодарение на свалящите се подлакътници. Изберете комбинация от текстил или кожа, за да създадете диван изцяло по ваш вкус.

Ръководство за закупуване KIVIK

Продукти участващи в промоцията


KIVIK триместен диван и лежанка, 290.114.23
KIVIK триместен диван, 990.114.29
KIVIK двуместен диван и лежанка, 591.840.16
KIVIK двуместен диван, 091.841.46

Какво предпочитате – малък или голям диван  или просто кътче, където да се сгушвате? Серията SÖDERHAMN се състои от здрави и комфортни модули, с които можете да създадете своя комбинация. Възможностите се неограничени. Но впечатляващият съвременен дизайн не е само на повърхността. Еластичната мрежа в дъното на дивана, заедно с щедрата дълбочина на възглавниците за седалки придава усещане за леко пружиниране, което носи допълнителен комфорт. Подвижните възглавници за облегалка ви дават свобода да подреждате дивана, както ви е най-удобно.  Калъфите са подходящи за машинно пране. Всички материали могат да се предадат за рециклиране.  

Ръководство за закупуване SÖDERHAMN

Продукти участващи в промоциятаSÖDERHAMN ъглов диван 2+1, 699.020.59
SÖDERHAMN триместен модул, 891.359.39

Удобен диван, двойно легло за гости, или конкуренция на скрина. Разтегателни дивани от серия HOLMSUND се грижат за удобството, когато имате нужда от него – ден и нощ. С едно движение превръщате дивана в легло и обратно. В раклата под седалката има място за съхранение на спално бельо, например.  Всички дивани са със сменяеми калъфи, което гарантира, че можете да ги адаптираме към промените у дома, а когато ви омръзне десена, просто сменяте калъфа, не дивана.  

Ръководство за закупуване HOLMSUND

Продукти участващи в промоцията


HOLMSUND триместен разтегателен диван, 490.486.56
HOLMSUND ъглов разтегателен диван, 791.507.46

В ИКЕА има голямо разнообразие от дивани, които се отличават с дизайн, качество и функционалност. А за да сме сигурни, че удобството и комфортът ще стигнат до възможно повече хора, до края на март при покупка на диван над 500 лева той идва с безплатна доставка, където и да сте в България. 

Разплащателни методи: