Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

Условия за ползване на 10% ваучер за следващо пазаруване

При покупка с карта IKEA FAMILY в магазин ИКЕА София, Център за поръчки Варна и Бургас, ИКЕА онлайн магазин от 22 до 24 септември, получавате 10% от реално заплатената сума (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване.


Предложението не важи за покупки в ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни.

Ваучерът е валиден за използване от деня, следващ деня на издаването му, до 31 октомври 2017 г.
Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща.

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 10% или издаденият ваучер се анулира. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари. Ваучерът не може да се използва за покупка на храни, напитки и услуги.
Придобиването, както и използването на ваучера не може да се комбинира с други промоции и отстъпки в магазин ИКЕА.

Ваучерът е валиден за магазин ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчка Варна и Бургас, както и при онлайн пазаруване на www.ikea.bg
При пазаруване онлайн, ваучерът ще бъде получен, като промокод, на предоставения от клиента e-mail, след като поръчката бъде изпратена. Полученият код трябва да бъде въведен в полето Промоционален Код, за да може да се възползвате от отстъпката при следваща покупка онлайн.

Пълната информация за промоцията ще намерите и в магазин ИКЕА, гр. София, сектор „Обслужване на клиенти”, ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна и Бургас, сектор „Обслужване на клиенти”, както и на www.ikea.bg

Разплащателни методи: