Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ПОВЕЧЕ С ИКЕА И ПОЩЕНСКА БАНКА

Възползвай се от нашите вдъхновяващи решения за обзавеждане и внеси функционалност и елегантен дизайн в дома си. От удобни дивани, холни маси и стилни TV шкафове до красив текстил и подходящо осветление. В ИКЕА ще намериш разноообразието, което търсиш, на достъпни цени.

А само до 31 март получаваш и до 20% отстъпка* при покупка с кредитна карта от Пощенска банка.

А ти кое кътче от дома искаш да преобразиш?
Обзавеждане за градина от ИКЕА
Кухненски модули от ИКЕА
Дивани и кресла от ИКЕА
Библиотеки, етажерки и мебели за съхранение от ИКЕА
Модулна мека мебел от ИКЕА
Спалня от ИКЕА
Детска стая от ИКЕА

* Промоцията е валидна от 9 март до 31 март 2018 г. за покупки в магазин ИКЕА - София, Център за поръчки – Варна или Център за поръчки – Бургас, направени с всички видове кредитни карти, издадени на физически лица от Пощенска банка, на ПОС терминал на банката.

Картодържателите заплащат етикетната цена на закупуваните стоки, като в срок до два месеца след изтичане на кампанията Пощенска банка автоматично възстановява по картата сума в размер на 20%, но не повече от 100 лева, от сбора на всички извършени трансакции с една кредитна карта в периода на промоционалната кампания.

Отстъпката не се прилага при покупки на равни месечни вноски, при онлайн покупки, както и при заплащане на услуги по доставка, измерване и монтаж.

Пълна информация може да намерите на www.postbank.bg.


Разплащателни методи: