Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

Свежи и практични стаи за тинейджъри

20-окт-2017
Както настроението на тинейджърите се мени от една крайност в друга, така и тяхната стая трябва да може да сменя състоянието си. „Това са си нашите стаи и затова искахме да бъдат съвсем различни от всяка друга част на дома – те са само за нас“, споделят братята Арвид (19 г.) и Аксел (12 г.). Те избраха студена монохромна гама, за да създадат по свой образ и подобие стаи, които събират всичко, но показват само каквото преценят.
Свежи и практични стаи за тинейджъри
Огледалата в малката стая на Аксел създадоха илюзия за повече пространство. Добавихме и (екстра) място за окачване на чифт джинси, защото, кой тинейджър обича да прибира дрехите си в гардероба, освен в краен случай. А и сутрин просто скача в тях и е готов за училище. Което са си още няколко минути излежаване.
Когато си тийн, често стаята ти се превръща в място за приятели. Подръка с няколко стола, които не се пречкат и могат да се местят където и да е, всичко е доста по-„cool“. Освен това, всеки стол може да влезе в ролята и на нощно шкафче.
Стаята на Арвид. Нищо общо с традицията. Вместо обикновен рафт за книги използвахме метална кухненска релса, на която просто окачва любимото си списание. При това, точно на страницата, до която е стигнал. „Живея в града и предпочитам индустриалния стил, с повече метал и прави ъгли.“ споделя той.
Помогнете на тинейджърите да поддържат стаята си в ред, използвайки хитри и функционални решения, които ще паснат на всички техни настроения. „Често идват приятели да играем видео игри,“ споделя Арвид. “Когато имаш място, където да прибереш всичките си дискове – не губиш време за търсене и не се чупят.“
Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! Но моля, имайте предвид, че изменението или преобразяването на продуктите касае вашата безопасност. Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! Но моля, имайте предвид, че изменението или преобразяването на продуктите касае вашата безопасност.

Разплащателни методи: