Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

Запазено място под слънцето

09-ноември-2017
Или малките трикове как да разчистите свой терен за приятни мигове с приятели, игри на плажа или просто да съзерцавате хоризонта.
Запазено място под слънцето
Да обособите своя лятна територия е напълно възможно и освен това забавно. Просто елате на плажа рано и оградете пространство с помощта на колчета и въже. Използвайте столове, които лесно се пренасят, за имате точно толкова места, колкото ви трябват. Когато след смях и забавление във водата огладнеете, използвайте табли за сервиране на дребни хапки и плодове. Рафтове под сянка с дървени щайги е добра идея, за да държите храната и напитките на хладно място, далеч от пясъка.
С голяма завеса от лен или памук ще създадете завидно чувство за уединение. Камъните в краищата на завесата ще осигурят по-добра стабилност срещу вятъра. Сложете възглавница за шезлонг директно на пясъка, за да сте в унисон с природата и вече имате лично място, където спокойно да се унесете в сладка дрямка.
Осигурете си малка масичка, която да пази храната, книгата и телефона от неприятни песъчинки, докато си почивате. А сега е време за малко слънчеви бани и разбира се, освежаване във водата. Изсушете след това кърпите на въжето (така освен допълнителна сянка, ще пръскате стил и красота). Кой не бил искал да бъде специален гост на такъв бивак? Накарайте всеки да се чувства добре дошъл като предложите специално място на лесни за съхранение стифиращи се столове в комбинация с меки възглавници.
Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! Но моля, имайте предвид, че изменението или преобразяването на продуктите касае вашата безопасност.

Разплащателни методи: