Добре дошли в ИКЕА
Променяме магазин ИКЕА за теб

ПРОМЕНЯМЕ МАГАЗИНА ЗА ТЕБ

6000 кв.м. е площта, която обновихме за теб в магазина на ИКЕА и това е само началото. Променени са общо 8 отдела от търговската част – готвене, за трапезата, текстил за дома, текстил за спалня, килими, баня, организиране на дома и осветление. Нов облик имат и касите, ИКЕА бистро, магазина за шведска храна и зоната за обслужване на клиенти.

5 ОТ ПРОМЕНЕНИТЕ ЗОНИ В ИКЕА


 
1. Осветление

Нека бъде светлина – направихме зоната по-интуитивна, по-добре подредена и по-ярка. Промяната представя цялостни решения за осветление, част от тях е и технологичен кът за демонстрация на безжично управление на осветлението в дома.
 
 
 
2. Текстил за дома

Меко, по-меко – идеята за комфорта е водеща при променената секция за текстил за дома. Повече простор, повече възможности всеки да се вдъхнови благодарение на разнообразието от текстилни продукти.
 
 
 
 
 
3. Килими

Голяма доза уют – килимите са изложени по нов начин, за да са видими за всички, така че изборът да е по-лесен и по-интуитивен. Така е намерено решение на излагането на цялото разнообразие от видове, цветове и размери, което продължава да бъде все така важно за клиентите.
 
 
 
4. Обслужване на клиенти

Заповядайте отново – зоната е направена още по-удобна за бързо и оперативно обслужване. В интериорното решение на пространството е съчетана топлината на естественото дърво и пастелни тонове за максимално приятна астмосфера. Новата станция за разделно събиране на крушки, хартия и малки електроуреди ще бъде в услуга на всички, които искат да допринесат за по-чиста околна среда.
 
     
 
     
5. ИКЕА бистро и магазин за шведска храна

Добър апетит – вероятно най-видимите промени са именно тук. Повече простор и места за хапване в бистрото, изцяло ново решение в интериора с повече уют и все същите любими шведски храни и напитки.

Разплащателни методи: