Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

Какво е необходимо за изготвяне на индивидуален проект за вашата кухня и закупуването й?

Преди да посетите магазин ИКЕА: 

 
1. Измерете помещението преди посещението си в магазин ИКЕА
Точното измерване е важна част от процеса на проектиране, защото помага да се гарантира, че новата кухня ще пасне и работи както трябва.
Как да измерим?
• Започнете, като начертаете формата на помещението. 
• Запишете размерите на помещението - от пода до тавана, от стена до стена, от ъглите на стаята до вратите.
 
 
 
• Измерете и запишете размера на вашите врати и прозорци, както и разстоянието до тавана, до ъглите на стаята и до пода. Добре е също да запишете и необходимото пространство за отваряне на вратите и прозорците.
 
 
 
• Накрая маркирайте местата, където са разположени съществуващите ключове, контакти и изводи за топла и студена вода.
 
 
 
Ако измерването не ви се отдава, няма проблеми. Ние можем да препоръчаме наш партньор, който да измери помещението. Вижте повече тук.
 
2. Създайте своя индивидуален проект. 
След като вече имате размерите, попълнете ги в Програмата на ИКЕА за проектиране на кухни и вижте възможностите, които нашият асортимент ви предоставя. 

Програма за проектиране на кухни
 
3. Запазете час при наш сътрудник.
Ако се чувствате несигурни, ние с удоволствие ще ви помогнем – запазете си час за изготвяне на индивидуален проект на безплатния телефон за клиенти 0800 45 800
 
 

На място в магазин ИКЕА:

 
1. Свободен сътрудник от отдел “Кухня” – Той ще ви обърне нужното внимание и ще изготви проект за вашата кухня-мечта, съобразно размерите, които вие предоставите.
 
2. Предварително записан час – Спестете време, като предварително си запазите час за изготвяне на индивидуален проект.
 
3. Разбиране – Времето за изготвяне на индивидуален проект е приблизително 90 минути. Поради това сътрудниците ни не винаги могат да ви приемат веднага, тъй като е възможно да очакват друг клиент с предварително уговорен час в този интервал от време.
 
Когато вече имате изготвен проект и желаете да закупите кухня от ИКЕА, препоръчваме отново да запазите час на безплатния телефон за клиенти 0800 45 800 или на място в магазин ИКЕА. Наш сътрудник отново ще провери детайлно изготвения вече проект и ще изпише всички елементи за вашата кухня. Времето, необходимо за закупуването на кухня е приблизително 20-30 минути.
 

Разплащателни методи: