Добре дошли в ИКЕА

Програма за проектиране - PLATSAОткрий ново решение за съхранение със система PLATSA


Нов член на семейството, работа от вкъщи, преместване - нуждите ни у дома постоянно се променят. За да отговорим на динамичния ти начин на живот, ти представяме PLATSA - достъпната нова система, която предлага решения за съхранение за всяка стая, в която пространството е ограничено.

И това не е всичко. Може да разделяш, местиш и да добавяш елементи към PLATSA, в пълен синхрон с твоите нужди. Гъвкави модули, лесни за монтаж. "Всичко, от което се нуждаете, е ръцете ви", казва продуктовият дизайнер Фреди Крамер и е напълно прав. Възможностите на PLATSA са безкрайни.

Подреждай PLATSA по свой начин


Всяка стая има неизползвани пространства, които чакат да влязат в употреба. Системата за съхранение PLATSA има модули, които са издръжливи и могат да бъдат приспособени към почти всяко пространство. А ако има нужда от промяна, просто преподреждаш модулите така, че да отговарят на всичките ти нужди за съхранение.

Лесно се сглобява и разглобява

PLATSA е конструирана с нов тип свързващ елемент, наречен клин дюбел. Той е лесен за използване, няма нужда от инструменти или лепило, защото са достатъчи само ръцете ти. Можеш да сглобяваш и разглобяваш различните елементи без те да губят стабилност.

Програма за проектиране - PLATSA

Разплащателни методи: