Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА

Отзоваване на продукти

ИКЕА изтегля превантивно още 6 шоколадови продукта, поради недостатъчна информация на опаковката за наличието на лешници и/или бадеми.

 28 юли 2016 г.
 

 
ИКЕА информира клиентите, закупили шоколодови продукти CHOKLAD LJUS 100 г, CHOKLAD NÖT 100 г, CHOKLAD LINGON & BLÅBÄR 180г, GODIS CHOKLADRÅN 168 г, GODIS CHOKLADKROKANT 450 г, CHOKLADKROKANT BREDBAR 400 г, че не са подходящи за консумация от хора с алергия или чувствителност към лешници и бадеми. Следвайки своите високи стандарти за сигурност и качество, ИКЕА реши да изтегли засегнатите продукти от всички пазари.

ИКЕА изтегля шестте шоколадови продукта поради недостатъчна информация на опаковката за възможното наличие на лешници и/или бадеми. 

Безопасността е основен приоритет на ИКЕА и затова прилага политика на превантивно изтегляне по цял свят, независимо от действащото местно законодателство. Продуктите са напълно безопасни за всички хора, които не проявяват алергични реакции към лешници и/или бадеми. До момента не е регистриран нито един случай на алергична реакция, свързан с някой от шестте шоколадови продукта на ИКЕА. 

ИКЕА приканва клиентите, които са алергични към лешници и/или бадеми, или са засегнати по някакъв друг начин, да върнат въпросните продукти в магазина, където средствата за закупуването им ще бъдат възстановени в пълен размер.

Повече информация можете да получите на безплатния ни телефон 0800 45 800

ИКЕА се извинява за евентуалното неудобство.

ИКЕА изтегля превантивно шоколади CHOKLAD MÖRK 60% и CHOKLAD MÖRK 70%, поради недостатъчна информация на опаковката за възможно наличие на мляко и лешници.

 25 юни 2016 г.
 

 
ИКЕА информира клиентите, закупили тъмен шоколад CHOKLAD MÖRK 60% и CHOKLAD MÖRK 70%, че възможното наличие на мляко и лешници е недостатъчно ясно обявено на опаковката на продукта. Безопасността е основен приоритет на ИКЕА и затова продуктите се изтеглят превантивно. Продуктите са безопасни за консумация за всеки, който не проявява алергични реакции към съставките.

Безопасността е основен приоритет на ИКЕА и изтеглянето важи за шоколади CHOKLAD MÖRK 60% и CHOKLAD MÖRK 70% от всички партиди и срок на годност. Хора, които са алергични към мляко или лешници, е вероятно да проявят алергична реакция при консумиране на продукта. 

ИКЕА приканва клиентите, които са алергични към мляко или лешници, или са засегнати по някакъв друг начин, да върнат въпросните продукти в магазина, където средствата за закупуването им ще бъдат възстановени в пълен размер. 

Повече информация можете да получите на безплатния ни телефон 0800 45 800. 

ИКЕА се извинява за евентуалното неудобство.


Разплащателни методи: