Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт. Ако продължите, без да промените настройките си, Вие се съгласявате да получавате „бисквитки“ от сайта на ИКЕА България.
Добре дошли в ИКЕА
 

Условия за връщане на закупени стоки - магазин ИКЕА


Понякога нещата не стават по план

Ако сте размислили или не сте съвсем доволни от покупката си, в рамките на 40 дни можете да върнете или замените неизползваната стока с касовата бележка. Ако е в оригиналната опаковка, ще ви възстановим заплатената сума. Ако целостта на опаковката е нарушена, ще получите ваучер за покупки в магазина на стойност, равна на заплатената сума. Не приемаме връщане на електроуреди, електрически крушки, батерии, саксийни растения, отрязани платове, специални поръчки (като разкроени плотове), сглобени/сглобявани и монтирани артикули и артикули с изменен външен вид, покупки от зона „Намалени стоки“, мостри, ваучери за подарък, разопакован текстил за спалня (спално бельо, завивки, възглавници, протектори за матраци) и разопаковани топ матраци, детски матраци от отдел „ИКЕА за деца“ и матрак JOMNA. Заплатените суми за събиране, доставка и монтаж не се възстановяват. 

*Магазин ИКЕА си запазва правото да откаже замяна или връщане. Тези условия са в допълнение на определените със закон права.


40 дни обикни или смени
Спестете си безсънните нощи на матрак, който не харесвате. Ако новият ви матрак* е прекалено мек или много твърд, в рамките на 40 дни можете да го замените с друг. Просто го донесете в магазина заедно с касовата бележка и ще получите ваучер на стойност, равна на заплатената сума. *Не важи за топ матраци, детски матраци от асортимента на отдел ИКЕА за деца и за матрак JÖMNA.


Условия за връщане на закупени стоки - ИКЕА онлайн магазин


Редът и условията, описани в тази политика се прилагат за всички продукти, закупени от онлайн магазина на “Хаус Маркет България” АД, в България находящ се на интернет адрес  http://www.ikea.bg.

Анулиране на поръчка

Вашата поръчка направена на нашия онлайн магазина (www.ikea.bg), можете да анулирате в рамките на същия ден, като ни изпратите писмено вашият отказ на cs.ecommerce@ikea.bg.

Можете да размислите до 40 дни

Ако сте размислили или не сте съвсем доволни от покупката си, в рамките на 40 дни можете да върнете или замените неизползваната стока с касовата бележка. За връщането на продукта, можете да посетите нашият магазин ИКЕА или да заявите вашето желание в писмена форма на e-mail  cs.ecommerce@ikea.bg . Писмото трябва да съдържа номер на поръчка, артикулен номер на продукта, който желаете да върнете и да посочите банкова сметка на която да върнем стойността на продукта. Също така, моля да посочите причината за връщането на продуктите. За допълнителна информация, можете да се свържете с нас на телефон 0800 45 800 или на e-mail  cs.ecommerce@ikea.bg.

Продуктите, които желаете  да се върнат трябва да са в оригинална опаковка и в добро състояние. Вие ще трябва да заплатите разходите по връщането на стоките до адреса на магазин ИКЕА. Ако нарушите целостта на опаковката, моля да се уверите, че ни връщате всички части и компоненти, които артикула съдържа. 

Ако не се спази срокът от 40 дни, магазин ИКЕА не може да приеме връщане или замяна на продукт. Максималният срок за връщане или замяна на продукта е четиридесет (40) календарни дни от датата на получаване.
В допълнение към политиката за връщане посочена по – горе се признават и всички Ваши права, упоменати в Общи условия

 

Разплащателни методи: