Добре дошли в ИКЕА

Коледа

Магията на Коледа

Коледните традиции са различни по света. Но всички обичаме празничните приготовления и уютната атмосфера вкъщи. Колекцията ни от коледна декорация, опаковъчна хартия и вкусни лакомства (както и аксесоари, с които да приготвите собствени такива!) включва всичко нужно, за да оживее магията на Коледа. 

МЯСТО ЗА СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ.

МЯСТО ЗА СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ.
С наближаването на празниците е време да си припомним колко лесно е да бъдем малко по-добри и усмихнати. Една сияйна звезда на прозореца или една наздравица с приятели. Не костват почти нищо, а имат силата да превърнат всеки ден в празник на доброто настроение. Запали искрата днес.

Разгледай всички предложения за празнично осветление тук.МЯСТО ЗА ТРЕПЕТНО ОЧАКВАНЕ.

МЯСТО ЗА ТРЕПЕТНО ОЧАКВАНЕ.
Замисляли ли сте се, че вълнението от предстоящите празници често е по-силно от самите празници? А това си е причина да поканите коледното очарование да влезе по-рано у дома. Просто изберете подходящата декорация в сребристо или класическо коледно червено.

И вече имате своята зимна приказка, Разгледай всички предложения за коледна декорация тук.МЯСТО ЗА ТОПЛА ПРЕГРЪДКА.

МЯСТО ЗА ТОПЛА ПРЕГРЪДКА.
В града или сред природата няма значение колко сантиметра е снежната покривка, когато у дома цари топлина и семеен уют. А ти кое занимание предпочиташ – сладки приказки с приятели или дълга вечер с любимия коледен филм?

Разгледай всички предложения за коледен текстил тук.МЯСТО ЗА ВКУСНИ ТРАДИЦИИ.

МЯСТО ЗА ВКУСНИ ТРАДИЦИИ.
Тук държим на Бъдни вечер да се омеси питка с паричка, в Англия приготвят джиджифилови бивсквитки, а в Германия десертът задължително е щолен. Независимо от празничните рецепти в твоето семейство, превърни готвенето с децата в най-стриктно спазваната традиция. Така ще си сигурен, че във всяка рецепта ще влезе щипка смях и радост от споделените мигове.

Разгледай всички предложения за празнична трапеза тук.Разплащателни методи: