Добре дошли в ИКЕА

Открий ново решение за съхранение със система PLATSA


Нов член на семейството, работа от вкъщи, преместване - нуждите ни у дома постоянно се променят. За да отговорим на динамичния ти начин на живот, ти представяме PLATSA - достъпната нова система, която предлага решения за съхранение за всяка стая, в която пространството е ограничено. 

И това не е всичко. Може да разделяш, местиш и да добавяш елементи към PLATSA, в пълен синхрон с твоите нужди. Гъвкави модули, лесни за монтаж. "Всичко, от което се нуждаете, е ръцете ви", казва продуктовият дизайнер Фреди Крамер и е напълно прав. Възможностите на PLATSA са безкрайни.

Разгледай модулната система за съхранение PLATSA


   
   

Подреждай PLATSA по свой начин


Всяка стая има неизползвани пространства, които чакат да влязат в употреба. Системата за съхранение PLATSA има модули, които са издръжливи и могат да бъдат приспособени към почти всяко пространство. А ако има нужда от промяна, просто преподреждаш модулите така, че да отговарят на всичките ти нужди за съхранение.


   
   

Лесно се сглобява и разглобява

PLATSA е конструирана с нов тип свързващ елемент, наречен клин дюбел. Той е лесен за използване, няма нужда от инструменти или лепило, защото са достатъчи само ръцете ти. Можеш да сглобяваш и разглобяваш различните елементи без те да губят стабилност.
   

 Използвай неудобното пространство


PLATSA е идеална за добавяне на място за съхранение в трудни места, благодарение на многото комбинации с различни размери и дълбочини. Елементите PLATSA са лесни за подреждане под, над или около трудни места, за да имаш избор, когато ти потрябва.


 

Твоята PLATSA може още повече


PLATSA предлага обзавеждане, което добавя функционалност както отвътре, така и отвън. Една външна стойка за дрехи е идеалното решение, когато подготвяш облеклото си за следващия ден.
 

Спести ценно място с PLATSA


PLATSA предлага различни врати, с които да оптимизираш твоите решения за съхранение. Плъзгащите се врати са чудесни за малки пространства, а допълнителното място за съхранение над твоя гардероб PLATSA е идеално за неща, които използваш само от време на време.
 
Разгледай модулната система за съхранение PLATSA

Разплащателни методи: