Добре дошли в ИКЕА

SAGOSKATT

SAGOSKATT

Вижте играчките, създадени от деца, за деца

В годишният конкурс за рисунка на ИКЕА участваха 87 000 деца от цял свят. Част от техните произведения се превърнаха в играчки от лимитираната колекция SAGOSKATT. Приходите от тях ще бъдат дарени за различни благотворителни дейности за деца.

Изследавйте джунглата с таралеж-динозавър

"Направих комбинация от чудовище, таралеж и динозавър и го оцветих в зелено - моя любим цвят. То яде само плодове и се катери по дърветата в дъждовните гори с острите си нокти." Нарисувано от Грета, 8 г., от Швеция.

Летете в облаците с Розов Еднорог

"Нарисувах розов еднорог на име Розов Еднорог, който обича да лети в небето. Надявам се другите деца по света да си играят с моята плюшена играчка заедно с мен." Нарисувано от Пейксин, 5 г., от Китай

Правете пакости с приятелски настроено Чудовище

"Исках да нарисувам нещо яко, затова нарисувах чудовище. Името му е Чудовище и по цял ден то рита, шегува се и се забавлява." Нарисувано от Рунар, 8 г., от Исландия.

Плувайте в морето с цветна акула

"Нарисувах малка акула, защото обичам да плувам и искам да плувам с малката акула. Мисля, че тя прекарва дните си, пътувайки из морето." Нарисувано от Джимин, 8 г. от Южна Корея

Сприятелете се с тюлен и рибка

Моят тюлен е много мил и се казва Унда. Тя може да изпълнява много номера като например да жонглира с риба на носа си. Рибите са най-добрите й приятели и тя винаги има една в джоба си." Нарисувано от Наталия, 8 г., от Полша.


Срещнете се с фантастичните същества в магазин ИКЕА София!


Разплащателни методи: