Добре дошли в ИКЕА
Осветлението има голяма роля за цялостното ни физическо и емоционално състояние. Чудите се откъде знаем това? Години наред правим различни проучвания относно светлината и по-специално за това как да вземем максимума от нея у дома. Ето защо разработихме серията Smart Lighting, която ще помогне на повече хора да имат у дома осветление, което отговаря на най-високите стандарти.
Едно място, различни дейности.
Светлина за четене. И за танцуване.
Да покажем на някой убийствените си танцувални движения, когато никой не ни гледа (или пък точно когато някой ни гледа). С комплект TRÅDFRI  в белия спектър можете да смените атмосферата в стаята от приятна за четене до танцувална и то само с едно натискане на дистанционното.
Светлина за уроци. И за целувки.
Нещата вкъщи могат да се променят много бързо. В един момент можеш да учиш, а в следващия да целуваш човека до теб. Комплектът TRÅDFRI ще ти даде най-удачната за това светлина. Незабавно променя атмосферата у дома чрез димиране на осветлението от фино към силно.
Врата към един нов свят от възможности.
С новите иновативни осветителни тела от ИКЕА с лекота можете да създадете постоянно усещане за приятна дневна светлина в пространства, където тя липсва – а това, както знаем, спомага за доброто физическо и психическо състояние. Те също така ще внесат стилно, съвременно излъчване вкъщи. Димирането и превключването от топла към студена светлина се случва в три стъпки чрез дистанционно управление TRÅDFRI, включено във всяка опаковка.


Към брошура IKEA SMART LIGHTING
SURTE LED врата за BESTÅ

LED вратите от серията SURTE могат да бъдат използвани както като обикновени врати за шкафовете от серията BESTÅ, така и за да придадете уникална атмосфера на стаята. Използвайте дистанционното TRÅDFRI, за да включите или изключите светлинните панели, димирате или смените цветовата гама от нежна светлина на свещи до топла дневна или ярка светлина.
JORMLIEN LED врати за кухненска система METOD

Светлинните панели JORMLIEN могат да бъдат използвани вместо стандартните вратички за кухненските шкафове от серията METOD. Заменете една или повече врати, за да внесете още повече светлина и стил в кухнята. И тук можете да използвате дистанционно TRÅDFRI, за да променяте атмосферата според часа и дейностите ви в кухнята.
Ярката бяла светлина ни помага да фокусираме погледа си върху детайлите, което е наистина голямо предимство за дейности като готвене, четене или зашиване на копче от дрешката на любимата кукла. 
Топлата и приглушена светлина създава уютна и успокояваща атмосфера, която прави общуването с приятели и семейство по-лесно и приятно. Освен това  ни настройва за почивка и спокойствие – особено важно след дълъг работен ден.
Лесно. Безжично. Достъпно.
Комплектът TRÅDFRI включва устройство за управление и крушка. Просто я заменете със старата и имате нужнaтa ви светлинa за различни случаи – от топлата до студената гама. Едно добро начало, върху което може да надграждате светлинната система у дома. Надяваме се да ви вдъхнови да започнете експерименти с осветлението вкъщи. 
FLOALT LED панел с безжично управление FLOALT LED панел с безжично управление FLOALT LED панел с безжично управление
IоT или „Интернет на нещата“
Напоследък все по-популярна става концепцията за „Интернет на нещата“, което буквално значи, че всеки физически обект, които се захранва с електричество, може да се свърже с друг чрез безжични мрежи.  За тези, които са готови да отидат на следващото ниво, мобилното приложение за TRÅDFRI ще позволи предварително настройване на различни източници на светлина, които отговарят на различните настроения и нужди у дома. 

Изтеглете безплатното приложение IKEA TRÅDFRI в Google Play (Android) или в App Store (iOS), следвайте указанията и превърнете дома си в място за иновации.


Контрол върху спектъра на светлината

Чрез мобилния си телефон сменяте цвета на светлината от студена към топла гама според ситуацията. Както и да димирате светлината от по-силна до по-мека и обратно с едно движение, за да създадете атмосфера за късна вечеря.
Правилна светлина в точния момент 

Имате възможност за изцяло персонализирани настройки, които отговарят на всички дейности у дома. Парти настроение в петък вечер, кино маратон в съботната вечер или четене на книги през деня. С мобилното приложение можете да създавате, променяте, изтривате или добавяте настройки по всяко време.
Часовник от ново поколение

Създайте таймер, за да се събуждате с нежна светлина, която гали очите – нежна покана за по-ведър ден. Или пък направете трик като по филмите – просто влизате вкъщи след работа и лампите светват като чрез магия. Магията си има име и то е комплект ТRÅDFRI със сензор за движение.

Разплащателни методи: