Добре дошли в ИКЕА
ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ

SPÄNST

Вдъхновени от улицата

ИКЕА и фрийланс дизайнерът Мая Ганжниеч си партнираха с базирания в Лос Анджелис моден дизайнер Крис Стамп, за да създадат лимитираната колекция SPÄNST. Вдъхновена от уличната мода и активния начин на живот, SPÄNST включва мебели, аксесоари и решения за съхранение на любимите ти предмети и дрехи у дома.

Независимо дали става въпрос за скейтборд, яке- произведение на изкуството или обувки, които изглеждат все по-добре с всяко следващо носене, SPÄNST ще се превърне в начин да разкриеш своя собствен градски стил у дома със същата артистичност, която имаш и на улицата.


„Израснах карайки сърф и скейтборд. Тук в южна Калифорния карането на скейтборд е повече от начин да се придвижваш. Това е култура и е в основата на марката Stampd. За мен е чест да имам възможността да създам дизайна на първия скейтборд за ИКЕА.”

– Крис Стамп
„Като моден дизайнер зная, че хората обожават да показват дрехите, обувките и аксесоарите си на други хора. Никой не би похарчил много за едни маратонки само, за да си ги държи в гардероба.“

– Крис Стамп

             
             
             
             
SPANST кутия за обувки, 004.003.95
SPANST сак, 704.015.27
SPANST сак
69,90 лв
350 точки

Крис Стамп отблизо

Още от ранното си детство Крис е погълнат от модата и изкуството. Докато израства, той е вдъхновен от майка си, която притежава малък бизнес в Аспен, Колорадо и работи като дизайнер на чанти. Той винаги е знаел, че креативността е неговото бъдеще.

Основана през 2011 г., Stampd е известна със своето щателно внимание към детайлите и дизайна, които въплъщават съвременната младежка култура с високо качество и минималистична естетика. Днес, с нарастващ екип, Stampd има свой собствен магазин в сърцето на Лос Анджелис, продавайки своята линия дрехи и аксесоари по целия свят.

„Никога не позволявам на неуспехите да променят живота ми. Винаги ще има времена, когато нещо не се получава така, както си си го представял. Поглеждайки назад, си мисля, че точно тези неуспехи са ме направили по-добър дизайнер.“

- Крис Стамп

Разплащателни методи: