Добре дошли в ИКЕА

Диванът – място за всичко и всички

Колко пъти сте си казвали „Нямам търпение да се излегна на дивана“? Диванът е основна част от всеки дом  - това е място, което има много различни роли – той е място за почивка, за работа, за социални контакти, за гледане на филми, място даже и за спане. Но как  да превърнем дивана в събирателна точка на всичко, от което имаме нужда в момента. При това без да правим компромис с дизайна, качеството и функциите. 

Диванът VIMLE
Направен, за да бъде създаден от вас

В ИКЕА вярваме, че демократичният дизайн е това, което ни дава възможност да създаваме продукти, които помагат на възможно повече хора да направят всеки ден малко по-добър. Но хората са толкова различни. Защо тогава диваните да са еднакви?

VIMLE е нашата нова серия мека мебел, която съдържа различни модули с помощтта на които вие сами създавате дивана, от който имате нужда сега. Но животът се променя. Затова направихме така, че и VIMLE да следва темпото. За начало на самостоятелния живот започнете с базов модел, а когато станете двама, не сменяйте дивана - просто добавете нов модул - например лежанка. Появят ли се деца, добавете към съществуващия диван допълнителен ъгъл и създайте едно голямо уютно семейно гнездо. Ето на това се казва демократично мислене в действие. Мебели, които следват вашия ритъм на живот. И се отнасят разумно към семейния бюджет.

Демократично мислене в действие
Вижте защо диванът VIMLE променя правилата
Комфорт, който се простира нашироко
Отделните модули са с голяма дълбочина за допълнителен комфорт и лесно се съчетават в разнообразни комбинации.
Качество, издържало проверката на времето
Текстилните калъфите от материи, които издържат на постоянна употреба, се свалят лесно и могат да се перат в пералня или чрез химическо чистене.
По-разкошно означава по-лесно
Вариантите от еко кожа са лесни за поддръжка и добавят нотка на лукс в дневната.  
Красота от всички страни. 
Калъфките покриват изцяло гърба на дивана. За да можете да го позиционирате където си поискате. Защо не и в средата на дневната?

Запознайте се с всички победители.


Зелен  Бежово  Синьо-черен  Жълт  Еко кожа  Тъмносиво

Разплащателни методи: