Добре дошли в ИКЕА
Интериор на баня с умивалник, огледало, хавлии и зелени растения, поставени в саксии.

Не оставяй размера на банята да попречи на мечтите ти. Въоръжи се много въображение и се вдъхнови с нашите идеи, за да направиш тази малка стая с голямо значение у дома по-функционална и уютна. Независимо дали крайната ти цел е цялостно преобразяване или леко освежаване, ние имаме всичко нужно, за да създадеш място по свой вкус, напълно съответстващо на твоите нужди. И тъй като знаем, че те постоянно се променят, ние ти даваме възможност да пазаруваш за над 200 лв. и да вземеш 20% от сумата като ваучер за следващо пазаруване.


Шкаф с умивалник в баня.

Добра организация за добро утро

Шкафът с плот и мивка GODMORGON/TOLKEN/KATTEVIK ще внесе семпла елегантност в банята и ще ти помогне да оптимизираш ограниченото пространство, като организираш всички принадлежности, които не използваш всекидневно. Персонализирай го според своите нужди, като поставиш мивката в средата или встрани и настроиш размера на чекмеджетата с помощта на разделителя.

PILKAN смесител за мивка , 504.003.26
ново PILKAN смесител за мивка
55,90 лв
280 точки
EKOLN дозатор за сапун, 603.586.14

Шкаф с мини умивалник в баня.

Дръж всички неща, които използваш всеки ден подръка и си осигури по-спокойни сутрини с шкафа LILLANGEN/VISKAN/GUTVIKEN. Той има както етажерка, така и шкаф с врата, който ще ти помогне да скриеш всичко останало.

ODENSVIK Умивалник, 501.955.52
ODENSVIK Умивалник
149,00 лв
745 точки
LILLÅNGEN Oгледален шкаф с 2 врати, 202.051.71

Душ в баня

Грижа за теб и за околната среда

Серията BROGRUND превръща времето в банята в релаксиращо преживяване. С помощта на специалната функция за спестяване на вода и енергия, душовете намаляват месечната ти сметка, без да намаляват водното налягане.

VESKEN етажерка за баня, 403.078.66
BTI VESKEN етажерка за баня
17,99 лв
90 точки
Умивалник в баня със смесител и поставки за сапун и четки за зъби.

Умивалникът LILLÅNGEN е идеален избор за малката баня. Той може да се използва като рафт за сапунерката и четките за зъби и по този начин пести място от допълнителни рафтове. Нашите смесители за баня са снабдени с аератор, който намалява разхода на вода до 50%, без да усетиш понижаване на водната струя. Някои от тях имат функция „студен старт“, с която можеш да спестиш и до 30% електроенергия.Ела в магазин ИКЕА и разгледай на живо всички решения за твоята дневна или потърси още вдъхновение онлайн тук.Разплащателни методи: