Добре дошли в ИКЕА

Всеки може да има своя METOD в кухнята

Кухненска система METOD на ИКЕА ти позволява да организираш пространството и мястото за съхранение по най-подходящия за теб начин. От ъглови рафтове и разнообразие на механизми, до вградено осветление и скрити шкафове, в които може да се побере малка изба.
Предлагаме ти перфектната кухня в разнообразни стилове, цветове, функции и размери за най-различни вкусове и нужди.

25 години безплатна гаранция на кухненска система METOD от ИКЕА

Стабилни и практични, можеш да ги използваш година след година. И защото наистина вярваме в качествата на нашата система METOD, затова, към нея ти предлагаме и 25 години безплатна гаранция.

Открий най-подходящата кухня за теб до 25 октомври в ИКЕА и я вземи с 0% лихва при закупуване на кухненска мебел на стойност над 2000 лв.*
Превърнете дома си в по-добро място за живот, а кухнята в перфектното поле за изява.

Нова кухня в няколко прости стъпки

Стъпка 1

Вдъхнови се

Началото е време да помечтаеш, да потърсиш идеи и да решиш какво означава идеалната кухня за теб. Открий още много вдъхновение онлайн и в магазин ИКЕА.

Каталог ИКЕА 2019
Стъпка 2

Измери

Измерването на кухненското помещение не е сложно, но е важно да не допуснеш грешка и затова събрахме на едно място полезни съвети за вземане на размери.

Съвети за измерване
Стъпка 3

Проектирай

Има много неща, за които трябва да помислиш при проектиране на кухнята. Придай форма на идеите си, програмата ни за проектиране ще ти помогне.

Програма за 3D проектиране на кухни
Стъпка 4

Купи

Когато си готов с проекта е време да посетиш специалистите от отдел „Кухня“ в магазин ИКЕА. Те ще прегледат проекта и ще ти помогнат. След това можеш да закупиш своята кухня.

Запази час онлайн

0% лихва при покупка на кухни METOD  

На 10 или 12 месечни вноски

Предложението е валидно само за физически лица при кандидатстване за стоков кредит за покупка на кухненска мебел METOD на стойност над 2 000 лв. с ДДС (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни) в магазин ИКЕА София и Центрове за поръчки Варна и Бургас в периода от 25.09.2018г. до 25.10.2018 г. 

Предоставянето на кредит подлежи на одобрение от кредитодателите УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК.

Пример: При размер на кредита 2000 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 200 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР  е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 2000 лв. 

Предложението е валидно за закупена кухненска мебел METOD (кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, цокли, крака, лайстни, покривни панели и декоративни корнизи). В случай, че бъде достигнат минималният праг от 2 000 лв. за покупка на кухненска мебел METOD при изпълнение на условията по-горе, чрез стоков кредит могат да бъдат закупени и електроуреди, осветление, мивки, смесители и дръжки при спазване на настоящите условия.
Предложението не важи за артикули от кухненска система KNOXHULT, мини-кухня SUNNERSTA,  свободностоящи кухненски модули, колички и стенни аксесоари. Не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“, както и намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти и не се предоставя при онлайн пазаруване от електронен магазин ИКЕА на www.ikea.bg.

Изготвянето на индивидуален проект за кухня от наш сътрудник е безплатно. Предоставянето на проекта на електронен или хартиен носител се извършва след заплащане на цена от 50 лв. с ДДС. Сумата се приспада в пълния си размер при закупуването на кухнята в срок до 90 календарни дни от датата на предаване на проекта.
За изготвянето на проект, както и за закупуването на кухня е необходимо запазване на час на безплатния телефон 0800 45 800, на място в отдел Кухни в магазин ИКЕА София, Центрове за поръчки Варна и Бургас или на www.ikea.bg

Пълна информация за промоцията и продуктите, които участват в нея ще намерите в отдел Кухни в магазин ИКЕА София, Центрове за поръчки Варна и Бургас , както и на на www.Ikea.bg, www.ucfin.bg и www.dskbank.bg

Разплащателни методи: