Добре дошли в ИКЕА

Кухня с безкрайни възможности

Кухненска система METOD на ИКЕА ти позволява да организираш пространството и мястото за съхранение по най-подходящия за теб начин. От ъглови рафтове и разнообразие на механизми, до вградено осветление и скрити шкафове, в които може да се побере малка изба.

Предлагаме ти перфектната кухня в разнообразни стилове, цветове, функции и размери за най-различни вкусове и нужди.

Стабилни и практични, можеш да ги използваш година след година. И защото наистина вярваме в качествата на нашата система METOD, затова, към нея ти предлагаме и 25 години безплатна гаранция.

Открий най-подходящата кухня за теб до 02 юни в ИКЕА и я вземи с безплатен монтаж при закупуване на кухненска мебел на стойност над 1000 лв.*

Превърнете дома си в по-добро място за живот, а кухнята в перфектното поле за изява.

Нова кухня в няколко прости стъпки

Измери

Измерването на кухненското помещение не е сложно, но е важно да не допуснеш грешка и затова събрахме на едно място полезни съвети за вземане на размери.

Съвети за измерване

Проектирай

Има много неща, за които трябва да помислиш при проектиране на кухнята. Придай форма на идеите си, програмата ни за проектиране ще ти помогне.

Програма за 3D проектиране на кухни

Купи

Когато си готов с проекта е време да посетиш специалистите от отдел „Кухня“ в магазин ИКЕА. Те ще прегледат проекта и ще ти помогнат. След това можеш да закупиш своята кухня.

Запази час онлайн

Докарай

Мебелите и аксесоарите ИКЕА са в плоски опаковки, за да можеш лесно да ги отнасеш у дома. Ако ти е необходима помощ, ние можем да осигурим доставка до дома от независима фирма на разумна цена.

Виж информация и ценоразпис

Разплащателни методи: