Добре дошли в ИКЕА


През пролетта всеки ден е по-хубав от предишния. Първите слънчеви лъчи след дългата зима ни зареждат с ваканционно настроение и ни карат да се замислим къде искаме да прекараме малките си всекидневни ваканции. И докато много от нас вече се чудят накъде да се отправят, ние в ИКЕА си зададохме въпроса дали перфектната почивка не може да бъде и съвсем наблизо − вкъщи.

Независимо дали искаш да създадеш място за дълга закуска с любимия човек на балкона, или да преоткриеш магията на времето, прекарано с близките хора сред природата, нашите идеи ще те заредят с вдъхновение за предстоящите слънчеви дни.

В колекция пролет-лято 2018 на ИКЕА ще откриеш комфортни мебели за външни пространства, соларно осветление, пъстър текстил и свежи аксесоари, които приканват да съчиним своята собствена история за хубавото време.


Kолекция пролет-лято 2018 на ИКЕА


Разгледай новата колекция пролет-лято 2018 тук
 


МАЛЪК БАЛКОН ЗА МНОГО ЛЕТНИ СПОМЕНИ

Освен че провокира креативността, малкият балкон има силата да сплотява. Избери практични и мултифункционални решения и създай място, носещо летен чар и много уют.

Разгледай Градински маси и столове
Разгледай Чадъри


ГОЛЯМ БАЛКОН ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА СЛЪНЧЕВИ МОМЕНТИ


Големият балкон е мястото, което ще събере всичките ти идеи и приятели и ще ти помогне да се откъснеш от градската суматоха в комфорта на своя дом.

Разгледай Градински маси и столове
Разгледай Мебели за съхранение


ВРЕМЕ СРЕД ПРИРОДАТА
В ГРАДИНАТА

През лятото дворът е мястото, което ще се превърне в дневна и трапезария, а защо не и кухня под открито небе. Възползвай се от пространството и помечтай за дълги летни дни, прекарани в компанията на цялото семейство.

Разгледай Релакс мебели
Разгледай Барбекю
Разгледай Чадъри и шатри


ПОДГОТВИ ВЪНШНИТЕ ПРОСТРАНСТВА ЗА ТОПЛИТЕ ДНИ

Посрещни хубавото време на открито в уютна обстановка с няколко лесни стъпки:


Направи място
за нещо ново

Обособи
кътче за почивка

Добави зеленина

Декорирай
по свой вкус

Разплащателни методи: