Списъкът с любими продукти е празен.

Създайте си лично пространство за усамотение на балкона

Избягайте от градския живот, като поканите природата във външното си пространство. Ето как да създадете гъвкав и скрит растителен рай, дори и ако разполагате с малко площ.
Създавайте си лично пространство с растения

Висящите саксии, пълни с листа, наредени по балкона създават естествена преграда. Дръжте няколко празни саксии, за да имате къде да скриете вашите джунджурии. Добавете зеленина към стените с падащи растения в подвижна висяща кашпа и кошници върху куки.

KUNGSHOLMEN табуретка, 102.670.51, 140 лв


Увеличете пространството с гъвкави мебели

Комбинирайте две части от лек диван, за да създадете удобен шезлонг, на който да си почивате или ги разделете, за да образуват две места за гости.

ÄPPLARÖ градинска пейка, Ш114xД41, В44 см., 102.051.81, 119 лв

Отпуснете се с хитро хранилище

Дръжте всичко най-важно наблизо, като го приберете в дървена пейка, която може да се използва и за кафе масичка, и за седалка. Когато падне мрак, можете да включите лампа, която съхранява слънчева енергия. Сгушете се под одеяло и се насладете на уютното си кътче.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! 
Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така, че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.