Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ

Категории

Създай забавление за семейството си около масата

Когато става дума за сплотяване на семейството, най-доброто място, където това може да се случи, е масата за хранене. Дай на всеки някоя интересна задача и просто се наслаждавай на компанията им.

Направи място за изненадващи гости

Ако внезапно ти се наложи да приютиш приятел или член на семейството за известно време, не се притеснявай! Ето как да се справиш и да превърнеш престоя му в радост за всички.

Цветен и уютен малък дом за двама

Създай стилен дом в малко пространство, подходящ за 3-годишно дете и един  възрастен. Намери вдъхновяващи решения в едно от жилищата, показани в ИКЕА Каталог 2019!

Повече светлина в дома ти

Различните дейности изискват различен вид осветление, затова увери се, че домът ти е организиран така, че да посрещне всичките ти нужди. Ето какво можеш да направиш.

7 идеи за по-организиран дом

Решен си да се бориш с хаоса? Трябва да сложиш в ред разхвърляния шкаф? Искаш да оптимизираш ежедневните рутинни дейности? Тези идеи и мебелите-„герои“ на съхранението може да бъдат точно отговорът на твоите организационни нужди.

Съхранявай със стил

Овладей хаоса в дневната със системата за съхранение BESTÅ, която идва сега с нов вид. Модулният й дизайн ти позволява да плануваш подредба, която пасва на пространството ти, а изборът на вратички и крачета означава, че можеш да покажеш личния си стил. Това е идеалното решение да изразиш себе си!

Посрещни есента със стил!

Ето нашето най-ново вдъхновение за есенния сезон. Интериорният дизайнер Линда Охман показва колко е лесно да съчетаеш два стила в дома си. Ела да видиш...