Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Дневна

Категории

Превърнете дневната в място за отдих

Има нещо неустоимо в атмосферата на хотелските фоайета. Какво ще стане, ако извадите хотела от картината и пренесете тази атмосфера у дома с вас?

Да живееш в модерен апартамент с високи тавани

Открийте вдъхновение за интериора на нови места. Заповядайте в този апартамент с отворено пространство, вдъхновен от стилни барове и ресторанти.

Развихрете въображението си с решения за съхранение по ваш вкус

Проектирайте пространството около вас така, че да отговаря на вашите нужди. С помощта на системата от елементи за съхранение SVALNÄS можете да създадете най-различни комбинации, съобразени с вашите потребности. Изработена от бамбук, тя е твърда, устойчива и заема минимално място.

Обновете старата стая – окачете картини!

Бърз, лесен и достъпен начин да обновите стаята е да превърнете стените от празно платно в изложба на вдъхновяващи картини, снимки и графични произведения.

Спасителен план при неочаквани гости

Изведнъж се оказва, че след няколко минути ще дойдат гости и къщата ви трябва да изглежда подредена СЕГА. Имаме някои полезни съвети за тези критични моменти.

Дом извън града

Животът извън града тече с различно темпо. Открийте как естествените материали и добре направеният избор придават на тази реставрирана селска къща усещането за спокоен живот.

Добре дошли в една градска джунгла

Мислите, че вие сте страстни любители на растенията? Мириам ни разказва как колекцията ѝ от растения се разраства от един филодендрон до повече от 150 тропически сортове за  по-малко от една година. Разгледайте нейната закрита оранжерия.

PLATSA: подвижни шкафове, за всяка стая

Начинът, по който използваме домовете си, постоянно се променя. Ето защо PLATSA, достъпната нова система за съхранение от ИКЕА, предлага решения за всяка стая, колкото и да е ограничено пространството. И гарантирано ще я използвате дълго. Можете да разделяте, да премествате, да променяте или да добавяте, в съответствие с вашите актуални нужди.

Всекидневно удоволствие

Замисляли ли сте се, че една от положителните страни на малкото жилище, е възможността на семейството да бъде още по-сплотено. Особено когато дневната е и спалня за родителите. Затова е важно тази стая да може да се превръща в различно място спрямо случая – почивка, работа или хранене. (Аха, възможно е!)