Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Организиране

Категории

Домашна изложба

Предметите, които означават най-много за нас, не винаги стават за показване. А може би стават? Днес ти показваме как можеш да украсиш дома си с важни части от твоя живот – само защото ги обичаш.

Бъдете изобретателни с кухненския остров

Кухненските острови са прекалено добри, за да останат само в кухнята. Вижте как можете да ги използвате и в други части на дома си и да ги направите още по-полезни.

Забавни идеи за подреждане вкъщи

„Често, когато мислим за подреждане, ние се чувстваме длъжни да раздигаме разпилените вещи или да ги скрием някъде, така че да не се виждат“, казва интериорният дизайнер на ИКЕА Анет Идхолм. – „Но защо не помислите за по-нестандартен вариант? Ако подредите любимите си неща като безгрижни изложби, те ще се превърнат в постоянен източник на весело настроение.“

Как да "рециклираш" гардероба си

Краят на лятото е перфектното време за разчистване на гардероба. Реши какво ще прибереш за следващата година и какво ще трябва да изхвърлиш. А защо не позволиш на старите любими дрехи да намерят нов собственик, който може да им даде любовта, която заслужават?

Организирана сутрин в банята

Вижте как вие и семейството ви можете да имате чудесно начало на деня, а с времето, което спестите сутрин, да се възнаградите вечерта.

Модерен оазис

Целта на интериорните дизайнери Нина Паркборн и Пела Хедеби при проектирането на този модерен оазис за каталога на ИКЕА за 2019 е била да създадат светъл и просторен дом, в който да можете да се отпуснете и да презаредите.

Спасителен план при неочаквани гости

Изведнъж се оказва, че след няколко минути ще дойдат гости и къщата ви трябва да изглежда подредена СЕГА. Имаме някои полезни съвети за тези критични моменти.

Коридор, подреден с грижа за цялото семейство

Удобните решения за съхранение в коридора улесняват бързото излизане от вкъщи без стрес и създават приветлив вход за гостите. Опростете коридора си с тези лесни стъпки.

Нов живот за ъглите

Всеки, който има четири стени, знае, че ъглите са предизвикателство. Но вместо да се чудим как да ги прикрием, нека да ги откроим. Ето няколко идеи как да ги направим център на вниманието във всяка стая.