Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Малки пространства

Категории

Сезонът на LED гирляндите

Благодарение на LED светлините, гирляндите с лампички се използват за все по-разнообразни цели от всякога. Ето няколко лесни съвета как да ги превърнеш в хита на празниците у дома.

Направи място за изненадващи гости

Ако внезапно ти се наложи да приютиш приятел или член на семейството за известно време, не се притеснявай! Ето как да се справиш и да превърнеш престоя му в радост за всички.

Цветен и уютен малък дом за двама

Създай стилен дом в малко пространство, подходящ за 3-годишно дете и един  възрастен. Намери вдъхновяващи решения в едно от жилищата, показани в ИКЕА Каталог 2019!

Къщичка на колела

Представете си да можете да стегнете не багажа, а цялата къща и да заминете с нея накъдето пожелаете. Това семейство е заменило апартамента в предградията с каравана, а майката природа е техният най-близък съсед.

Спасителен план при неочаквани гости

Изведнъж се оказва, че след няколко минути ще дойдат гости и къщата ви трябва да изглежда подредена СЕГА. Имаме някои полезни съвети за тези критични моменти.

Коридор, подреден с грижа за цялото семейство

Удобните решения за съхранение в коридора улесняват бързото излизане от вкъщи без стрес и създават приветлив вход за гостите. Опростете коридора си с тези лесни стъпки.

Нов живот за ъглите

Всеки, който има четири стени, знае, че ъглите са предизвикателство. Но вместо да се чудим как да ги прикрием, нека да ги откроим. Ето няколко идеи как да ги направим център на вниманието във всяка стая.