Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Актуализирайте своя IKEA Family профилВие сте наш скъп участник в програма за лоялност IKEA Family (създадена от „ХАУС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ ЕАД”).  Ценим Вашето участие и бихме искали да Ви запазим като част от семейство ни, за да продължим да създаваме уют в дома Ви заедно!

Бихме искали да Ви информираме, че годината на раждане, въведена във Вашия потребителски профил в програма IKEA Family, показва, че Вие сте на възраст под 18 години.

Съгласно първи абзац от Oбщите условия на програма IKEA Family участник в програмата може да бъде само пълнолетен гражданин – т.е. лице, навършило поне 18 години, съгласно чл. 2 от Закона за лицата и семейството. Поради това е налице несъответствие на Вашия профил с горепосоченото изискване в Oбщите условия на програма IKEA Family.

Отчитаме, че е възможно да е допусната грешка при попълването на Вашата година на раждане. Ако това е така, за да продължите участието си в програмата за лоялност IKEA Family и за да запазите натрупаните точки, настойчиво Ви каним да попълните коректно полето за година на раждане в срок до вторник, 15.03.2022 г. включително. Можете да го направите:

В случай че данните за година на раждане продължават да показват, че сте на възраст под 18 г. след 15.03.2022 г. и с оглед описаното по-горе несъответствие с условията на програма IKEA Family, Ви уведомяваме, че Вашата карта IKEA Family ще бъде анулирана и участието ви в програмата ще бъде преустановено, както и всички точки и привилегии в програмата, считано от сряда, 16.03.2022 г.*

Не се колебайте да ни потърсите за съдействие на безплатния ни телефон 0800 45 800.

С уважение,
Екипът на IKEA Family*1. На основание т. 2, първо тире, изречение 1 от Oбщите условия на програма IKEA Family, с изпратеното Ви съобщение по SMS и/или електронна поща (на адрес на електронна поща, който сте предоставили в качеството Ви на участник в програмата IKEA Family) „ХАУС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ ЕАД“ Ви уведомява, че анулира Вашата карта IKEA Family считано от 16.03.2022 г. и считано от същата дата ще преустанови използването ѝ по какъвто и да било начин – като всички тези последици настъпват само ако след 15.03.2022 г. годината на раждане в профила Ви в програма IKEA Family продължава да показва, че сте на възраст под 18 г.

*2. На основание т. 2, първо тире, изречение 2 от Oбщите условия на програмата IKEA Family, с изпратеното Ви съобщение по SMS и/или електронна поща (на адрес на електронна поща, който сте предоставили в качеството Ви на участник в програма IKEA Family) „ХАУС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ ЕАД“ Ви уведомява, че прекратява участието Ви в програмата IKEA Family, считано от от 16.03.2022г. и считано от същата дата всички натрупани от Вас точки в програмата IKEA Family ще бъдат анулирани и ползваните от Вас привилегии по програмата IKEA Family ще бъдат преустановени – като всички тези последици настъпват само ако след 15.03.2022 г. годината на раждане в профила Ви в програма IKEA Family продължава да показва, че сте на възраст под 18 г.