Списъкът с любими продукти е празен.

Ние се отнасяме с уважение към Вашите лични данни и полагаме усилия те да са актуални.
Забелязахме нередност в задължително поле „Година на раждане“ във Вашия профил.

Каним Ви да актуализирате данните в своя IKEA Family профил.

Влезте в своя профил в IKEA Family, проверете и актуализирайте личните си данни, в случай че е настъпила промяна в тях, и спечелете 2500 точки, които може да обмените за 10 лв. отстъпка при следващата си покупка до 8 ноември 2021 г.

Напомняме Ви, че съгласно Oбщите условия на програма IKEA Family е необходимо да сте навършили 18 години, за да сте част от програмата и да се възползвате от нейните предимства. Моля проверете своя IKEA Family профил и се уверете, че полето „Година на раждане“ е попълнено коректно. В противен случай е възможно да анулираме Вашата карта IKEA Family и да забраним използването ѝ.

Поздрави,
Екипът на IKEA FamilyУсловия на кампанията:

  • Съгласно Общите условия на програмата IKEA Family, участници в програмата може да бъдат само пълнолетни граждани, навършили 18 години. В случай че данните от Вашия IKEA Family профил не отговарят на условията на програмата към 08.11.2021 г., би могло след тази дата да анулираме Вашата карта IKEA Family и да забраним използването ѝ.
  • Горепосочените 2500 точки (наричани по-долу „Точки/те“) се предоставят на участници в програмата IKEA Family, получили съответната комуникация от ИКЕА, и могат да се обменят съгласно Общите условия на програмата IKEA Family при покупка в периода от 01.11.2021 г до 8.11.2021 (вкл.) и при представяне на клубна карта IKEA Family в момента на заплащане на съответната покупка.
  • Точките могат да се обменят за отстъпка в размер на 10 лв. при покупка над 10 лв. във всички търговски обекти на ИКЕА, като след 8.11.2021 г. неизползваните Точки ще бъдат изтрити.
  • Точките не може да се обменят за пари в брой.
  • Връщането на закупените продукти е възможно съгласно Условията за връщане на ИКЕА България.
  • Предложението не може да се комбинира с други оферти и промоционални активности в периода на кампанията.