Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Условия на офертата:

Отстъпка в размер на 10 лева се предоставя на регистрирани членове (с активирани карти и попълнени лични данни) на програмата IKEA Family, които са получили съответната комуникация като email или Viber съобщение с подател IKEA Family.

Отстъпка може да бъде използвана еднократно, в периода 23.06.2022 – 24.06.2022 г. вкл., при покупка на стоки на стойност над 100 лева с ДДС (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) във всички магазини на ИКЕА България.

При покупки от физическите магазини отстъпката се прилага автоматично при сканиране на IKEA Family карта на касите на съответния търговски обект.

При поръчка от IKEA.bg е необходимо потребителят да е регистриран в ИКЕА Онлайн магазин, да направи поръчката през своя личен профил в онлайн магазина, като предварително е добавил своята IKEA Family карта към профила си. В този случай отстъпката се начислява автоматично преди завършване на поръчката.

В случай че някое от условията по-горе не е изпълнено, отстъпката няма да бъде начислена.

Отстъпка се разпределя като пропорционална такава върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността на отстъпката и цената на стоките се доплаща. Отстъпка, която не е ползвана в рамките на периода на промоцията, не може да бъде използвана след това.  

Сумата от 10 лева може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността даваната отстъпка. Потребителят няма право да получава себестойността на отстъпката в пари.

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използвана отстъпката, нейната стойност не се възстановява.

Отстъпката от настоящата оферта не може да се използва:

- за покупки в Шведски ресторант, бистро и магазин за храни;

- за покупка на храни, напитки и услуги;

- за покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia;

- за покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти от ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас;

- Използването на отстъпката не може да се комбинира с използването на ваучери и/или други отстъпки и намаления.

Допълнителна информация за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и на www.ikea.bg.

За избягване на съмнение, Общите условия на програма IKEA Family могат да бъдат намерени на следния интернет адрес: https://www.ikea.bg/ikea-family/terms-and-conditions/