Добре дошли в ИКЕА

Кухня

Запознайте се с новата ни кухненска система

Питате се какво е новото в нея? Рамките, вратите, пантите, чекмеджетата – всичко. Всички те са проектирани така, че да ви дадат свободата да създадете своята кухня – с дизайна, визията и функциите, които искате – на достъпна цена. Освен това, кухните METOD са по-лесни за монтиране, по-функционални и предлагат повече избор отвсякога. Готови ли сте да превърнете мечтите си в реалност? Ето какво ви е необходимо за изготвяне на индивидуален проект на кухня.

Пригодете кухнята към нуждите си

Хубавата кухня е не само страхотна на вид. Вижте клиповете и информацията по-долу, за да разберете кои са нещата, които правят кухнята не само красива, но и практична.

Електроуреди
 
Заедно с Electrolux и Whirlpool Corporation разработихме асортимент от електроуреди, които да направят всеки ден малко по-добър. Те са с енергиен клас от A до A++, което е добра новина не само за портфейла ви, но и за околната среда. 
 
Всички електроуреди
 
 
 
Съхранение и подредба
 
Перфектната кухня е тази, която решава проблемите от ежедневието - като например как да поберем много неща на малко място. И как после да ги открием. Клипът, ръководството за закупуване и брошурата ни ви показват няколко начина да оптимизирате кухнята.
 
Вътрешни аксесоари
 
 
 
Осветление
 
Доброто осветление е съществена част от всяка кухня. Затова вграденoто ни осветление е проектирано така, че да допълва перфектно серията METOD. Осветете шкафовете и чекмеджетата с LED крушки, които изразходват до 85% по-малко енергия от традиционните крушки и са с живот до 20 000 часа. 
 
Кухненско осветление
 
 

Кухнята на мечтите ви в 4 прости стъпки

Клиповете и инструментите ни ще ви помогнат да превърнете кухнята-мечта в реалност.

 
1. Взимане на размери
Перфектната кухня започва с взимане на прецизни размери. Нашето ръководството за проектиране е пълно с полезни съвети, които ще ви помогнат да измерите правилно кухненското помещение.
   
  Ръководство за проектиране
   
  Услуга „Взимане на размери“
   
 2. Проектиране
При проектирането мечтите и идеите ви започват да придобиват форма. Вижте видеоклипа по-долу, пробвайте програмата ни за проектиране или си запазете час за изготвяне на индивидуален проект.
 
   
  Програма за проектиране на кухни ИКЕА
   
  Какво е необходимо за изготвяне на индивидуален проект на кухня?
   
  Онлайн запазване на час за проектиране/закупуване на кухня
 
 3. Закупуване
 
Когато сте готови с проекта, е време да си запазите час и да посетите специалистите от отдел „Кухня“ в магазин ИКЕА. Те ще прегледат проекта заедно с вас и ще ви помогнат, ако се колебаете. След това можете да закупите своята кухня - а ако искате, можем да ви помогнем с доставката.
   
  Финансова услуга
   
  Събиране на стоки и доставка
   
  Трупайте точки с всяка покупка с карта IKEA FAMILY
 4. Монтаж
  Кухните на ИКЕА са предназначени за самостоятелен монтаж, но ако искате, ще ви помогнем. Ръководството за монтаж на кухни е добра отправна точка как да направите всичко сами стъпка по стъпка. Разгледайте и услугите за монтаж, които предлагаме
 
   
  Ръководство за монтаж на кухни
   
  Услуга „Монтаж“
   
СТИЛЕН ДОМ

Предложения за кухнята

Открийте своя стил

Научете повече
Препоръчваме ви и категории:

Програма за проектиране на кухни


Разплащателни методи: