Използваме „бисквитки“ - те Ви позволяват да извлечете най-много от нашия сайт.

Нова регистрация

Създайте профил, за да се възползвате от всички функции на сайта.

captcha

Въведете символите от изображението.
Ако не разчитате символите, заредете ново изображение

Нови условия и правила за поверителност на www.ikea.bg и онлайн магазин

Съгласно разпоредби на Общия регламент за защита на личните данни 679/2016 ЕС ние се нуждаем от Вашето съгласие, за да стане процесът на онлайн пазаруване в www.ikea.bg още по-лесен и да Ви предоставим допълнителни услуги.

Молим, да приемете новите условия за ползване и ни дадете съгласието си за следните цели за събиране на личните Ви данни. Ще трябва също така да актуализирате данните си.

Съгласие за предоставяне на лични данни

* Вие можете да посочите кои средства за комуникация да използваме за изпращане на информационнни или промоционални материали от меню „Моята информация“ и в полето " Редактиране ".

В съответствие с Общия регламент за защита на данните 679/2016 ЕС, за всички горепосочени цели за събиране на личните Ви данни, можете, в зависимост от случая, да упражнявате Вашите права, посочени в член 1г) на условията и правила за поверителност на www.ikea.bg и онлайн магазин, чрез личния си профил от меню „Моята информация“ и в полето " Редактиране ", чрез електронна кореспонденция на имейл dpo@ikea.bg, или на cs.ecommerce@ikea.bg, При всички случаи, ако оспорвате правилното използване на данните Ви, моля да се свържете с нас, за да ви дадем необходимите разяснения. Във всички случаи, ако продължавате да смятате, че Вашите данни не се използват законосъобразно, имате право да подадете жалба до компетентните надзорни органи. За България това е Комисията за защита на личните данни.

Разплащателни методи: