Добре дошли в ИКЕА

Нашите услуги за вас

 
Има моменти, когато просто нямаме време или енергия. Когато ни е нужна малко помощ. Затова предлагаме допълнителни услуги, като събиране на мебели, доставка и монтаж.ДОСТАВКА
  СЪБИРАНЕ НА МЕБЕЛИ И ДОСТАВКА   МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ
         
Услуга Доставка   Услуга Събиране на стоки и доставка 	  Услуга Монтаж на мебели

Повечето от продуктите ни са с дизайн и опаковка, които ви позволяват да ги отнесете лесно вкъщи сами. Но ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките ви директно до дома или офиса.

 

Запишете артикулните номера на желаните мебели и оставете търсенето и транспорта на нас – ще ги вземем и наш партньор ще достави всичко директно до дома или офиса ви. 

 

Стоките на ИКЕА са предназначени за самостоятелен монтаж – по този начин спестявате най-много. Но можем и да препоръчаме наш партньор, който да сглоби покупките за дома или офиса ви. 

         
         
 ВЗИМАНЕ НА РАЗМЕРИ
   ШИВАШКИ УСЛУГИ
   
С ДЕЦА В ИКЕА
         
Услуга Взимане на размери    Шивашки услуги   Детски кът Småland за децата

При проектирането на една кухня е особено важно всички размери да бъдат взети правилно.


 

Помощ при ушиването на завеси или друг текстил за дома. 

Докато пазарувате в магазин ИКЕА, можете да оставите вашето дете да си играе в детския кът Småland под грижата на професионалисти.


         
         
 ДЕТСКИ КОЛИЧКИ И ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО
 
 БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ
   ПРОГРАМИ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ИКЕА
         
Детски колички и грижи за бебето   Безплатен паркинг    Програми за проектиране на ИКЕА

За удобство на родителите предлагаме специални детски колички за пазаруване. Разполагаме и с помещения, предназначени за грижата и хигиената на бебетата.

 

Посетителите ни могат да оставят превозните си средства безплатно в паркинга на магазина. Вече разполагаме и с паркинг съоръжения за велосипеди. 

Създайте кухнята или гардероба на мечтите си! Проектирайте в 3D програма, изберете цветове и комбинации с помощта на наш сътруник или проектирайте самостоятелно у дома.
         
         
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ
   ФИНАНСОВА УСЛУГА
   ПРОГРАМА IKEA FAMILY
         
Резервни части   Финансова услуга   програма за лоялни клиенти ИКЕА ФЕМИЛИ

В случай че откриете липсващи или дефектни компоненти в опаковката на покупките си, в сектор „Обслужване на клиенти” може да намерите повечето от най-използваните резервни части.

 

В магазин ИКЕА може да закупите желаните от вас продукти на изплащане на равни месечни вноски при изгодни условия.


 

Включете се в нашето семейство още днес, за да трупате точки, които можете да обменяте за отстъпки.

         
         
РЪКОВОДСТВА ЗА ЗАКУПУВАНЕ
  РЕЦИКЛИРАНЕ
  ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС
РЪКОВОДСТВА ЗА ЗАКУПУВАНЕ
  Рециклиране
 

В ръководствата ще откриете полезна информация за нашите най-популярни серии мебели, която ще ви помогне в избора и закупуването.

 

Магазините ни се грижат за околната среда, като участват активно в процеса на рециклиране - разполагаме със съоръжения за разделно събиране на отпадъци.

 

Подгответе се за покупката на вашата кухня преди да посетите магазин ИКЕА. Резервирайте онлайн час за изготвяне на индивидуален проект или за закупуване на кухня в удобно за вас време.

         

Разплащателни методи: