Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

*При покупка на стоки от магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и при направена поръчка от ИКЕА онлайн магазин, в периода от 22 септември до 25 септември 2023г., получавате 12% от реално заплатената сума (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване в ИКЕА онлайн магазин, магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia или ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас.

При пазаруване от магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia и от ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас потребителят получава ваучера за отстъпка при следващо пазаруване на хартиен носител на касите при заплащане на закупените стоки.

При пазаруване чрез ИКЕА онлайн магазин ваучерът за отстъпка при следващо пазаруване, който е под формата на електронен код, се получава на съответния адрес на електронна поща при отчитане на съответната поръчка като ДОСТАВЕНА (от електронната система на Хаус Маркет България ЕАД).
Ваучерът е валиден от деня, следващ неговото получаване, до 31.10.2023 г.  Задължително условие е клиентът да запази ваучерът, който му е бил издаден, и да го предостави при следваща покупка, за да може да се възползва от него.

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. За едно пазаруване (плащане) от страна на потребител, може да бъде използван само един ваучер за отстъпка.    

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 12%, издаденият ваучер се анулира и на негово място се издава нов ваучер на стойност 12% от стойността на невърнатите/заменени стоки (ако е приложимо).  Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари.     

Предложението не важи за:

- покупки в ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупка на храни, напитки и услуги от магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна , ИКЕА Mall of Sofia и ИКЕА Центрове за поръчки;

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин ИКЕА София и Варна;

- покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти от ИКЕА Центрове за поръчки;

 - заплащане на услуги, предоставяни от Хаус Маркет България ЕАД.

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки (в т.ч. ваучер-подарък, IKEA Family карта, отстъпки за служители). Настоящето не се прилага спрямо стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението).

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в ИКЕА Центрове за поръчки, както и на www.ikea.bg.