Списъкът с любими продукти е празен.

Коледен базар – до 60% намаление на коледни и празнични продукти*

* Промоционалната кампания е валидна за периода от 4 декември 2020 г. до 27 декември 2020 г. по отношение на определени налични коледни и празнични продукти (в това число коледни елхи, коледна украса и осветление, опаковачна хартия, подаръчни торбички, коледен текстил, свещи, свещници, декорация, посуда и аксесоари за сервиране) предлагани в магазин ИКЕА гр. София и ИКЕА онлайн магазин и определени налични коледни храни и напитки предлагани в магазин ИКЕА гр. София. Отделни продукти ще се предлагат на намалена цена само в определени търговски обекти и/или онлайн магазина – проследете къде може да бъде закупен даден продукт на намалена цена на индивидуалната интернет подстраница на този продукт на www.ikea.bg.

Промоцията не може да се комбинира с използването на ваучери за отстъпки и / или други промоционални активности в периода на кампанията.

Промоцията не се прилага за:
- магазин ИКЕА гр. Варна и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Пловдив и гр.Бурас;
- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазини ИКЕА гр. София;
- покупка на продукти с предназначение, различно от посоченото по-горе;
- покупка на продукти с обозначение/етикет „Цена на сметка” от съответната категория от магазин ИКЕА гр. София и ИКЕА онлайн магазин;
- артикули, които вече участват в други текущи промоции, се изключват от настоящата активност.

Продуктите, участващи в промоционалната кампания, ще бъдат съответно обозначени с посочена промоционална цена.

Намаленията са валидни до изтичане на промоционалния период или до изчерпване на количествата.

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазин ИКЕА гр. София, сектор „Обслужване на клиенти”, както и на www.ikea.bg.