Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

При покупка на стоки за над 50 лв. (реално заплатена сума, след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) от магазин ИКЕА гр. София (находящ се в гр. София, ул. "Околовръстен път" № 216) и магазин ИКЕА Mall of Sofia (находящ се в гр. София бул. "Ал. Стамболийски" №101-103, търговски център (МОЛ) Mall of Sofia (Мол ъф София)), управлявани от Хаус Маркет България ЕАД, получавате ваучер за отстъпка при пазаруване от магазин Intersport Mall of Sofia (находящ се в гр. София бул. "Ал. Стамболийски" №101-103, търговски център (МОЛ) Mall of Sofia (Мол ъф София)) и магазин Intersport Sofia Ring Mall (находящ се в гр. София, ул. "Околовръстен път" № 214, търговски център (МОЛ) Sofia Ring Mall (София Ринг мол)), управлявани от „ДЖЕНКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, в размер на 10 % (десет процента) от цената на закупуваните стоки от обектите на „ДЖЕНКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД. Ваучерът е валиден за използване при покупка на ненамалени текстил (дрехи) и обувки само от двата посочени в предходното изречение обекта на „ДЖЕНКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД.    

При покупка на стоки за над 50 лв. (реално заплатена сума, след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) от магазини Intersport Mall of Sofia и Intersport Sofia Ring Mall, управлявани от „ДЖЕНКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, получавате ваучер за отстъпка при пазаруване от магазини ИКЕА гр. София и ИКЕА Mall of Sofia, управлявани от Хаус Маркет България ЕАД, в размер на 5 лв.

Потребителят получава съответния ваучера за отстъпка при пазаруване в посочените обекти на Хаус Маркет България ЕАД и/или „ДЖЕНКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД на хартиен носител на касите при заплащане на закупените стоки, даващи право на получаване на ваучера.

Периодът на промоционалната кампания (т.е. предоставянето на ваучерите при спазване на условията по-горе) е от 04.09.2023 г. до 10.09.2023 г.

Ваучерът за отстъпка за магазин Intersport Mall of Sofia и магазин Intersport Sofia Ring Mall е валиден за използване от деня на издаването му до 30.09.2023 г.

Ваучерът за отстъпка за магазин ИКЕА Mall of Sofia и магазин ИКЕА Sofia е валиден за използване от деня на издаването му до 17.09.2023 г.

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка. При използването на ваучера отстъпката се разпределя пропорционално върху цената на закупуваните стоки. Разликата между размера на начислената отстъпка и цената на стоките се доплаща. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари. За едно пазаруване (плащане) от страна на потребител може да бъде използван само един ваучер за отстъпка.   
При замяна или връщане на част или всички стоки от покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява съответно, спрямо цената на върнатите стоки. Сумата, подлежаща на възстановяване, се намалява с процентното съотношение на сумата на ваучера спрямо общата сума на закупени стоки, даваща право на придобиването на ваучера.

Стойността на ваучера не се възстановява.

По отношение на обектите на Хаус Маркет България ЕАД ваучерът не може да бъде използван за:

- покупки в магазин ИКЕА гр. Варна, ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас и ИКЕА Център за поръчки гр. Пловдив, както и при направена поръчка през ИКЕА онлайн магазин;

- покупки в ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупка на храни и напитки;

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“;

- покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти;

- покупка на стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението);

 - заплащане на услуги, предлагани от Хаус Маркет България ЕАД.

По отношение на обектите на „ДЖЕНКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД ваучерът не може да бъде използван за:

- покупки на стоки, различни от изрично упоменатите по-горе;

- покупки в магазини Intersport, различни от изрично упоменатите по-горе, както и при направена поръчка през Intersport онлайн магазин;

- покупка на стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението).

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки по отношение и двамата търговци (в т.ч. ваучер-подарък, IKEA Family карта, отстъпки за служители и други подобни).

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите в: магазини ИКЕА гр. София и ИКЕА Mall of Sofia, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в магазини Intersport Mall of Sofia ИКЕА и Intersport Sofia Ring Mall, както и на www.IKEA.bg и www.intersport.bg.