Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

100 лв. ваучер за следващо пазаруване при покупка на определени стоки за над 500 лв.*

*При покупка на определени налични стоки (градински мебели, посуда и артикули за готвене) за над 500 лв. (реално заплатена сума, след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) от магазин ИКЕА гр. Варна и ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас, в периода от 01.03.2022 г. до 31.03.2022 г., получавате ваучер за отстъпка при следващо пазаруване от магазин ИКЕА гр. Варна и ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас в размер на 100 лв. Пълна информация можете да намерите по-надолу, в магазин ИКЕА гр. Варна, сектор „Обслужване на клиенти” или на касите в ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас.

Вижте всички предложения,
специално за клиентите ни във Варна и Бургас


Вижте повече за магазин ИКЕА Варна

Вижте повече за ИКЕА Център за поръчки Бургас

Пълни условия

При покупка на определени налични стоки (а именно: градински мебели и комплекти, посуда и артикули за готвене и сервиране, в това число: чинии, чаши, тенджери, тигани, ножове, прибори, дъски, кани, гарафи, бутилки, контейнери за съхранение на храна, салфетки, подложки и текстил за маса) за над 500 лв. (реално заплатена сума, след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) от магазин ИКЕА гр. Варна и ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас, в периода от 01.03.2022 г. до 31.03.2022 г., получавате ваучер за отстъпка при следващо пазаруване от магазин ИКЕА гр. Варна и ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас в размер на 100 лв.

Не се предоставя ваучер за следващо пазаруване при:

- покупки на стоки, различни от изрично упоменатите по-горе;

- покупка/поръчка на стоки, които не са налични в периода а промоцията в магазин ИКЕА гр. Варна и ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас;

- покупки от магазини ИКЕА София, ИКЕА Mall of Sofia и ИКЕА Център за поръчки гр. Пловдив, както и при направена поръчка през ИКЕА онлайн магазин;

- покупки от ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупки на храни, напитки и услуги;

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин  ИКЕА гр. Варна;

- покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти от ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас.

Потребителят получава ваучера за отстъпка при следващо пазаруване на хартиен носител на касите при заплащане на закупените стоки.

Ваучерът е валиден за използване от деня, следващ деня на издаването му до 30.04.2022 г в магазин ИКЕА гр. Варна и ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас.

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността му. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари. За едно пазаруване (плащане) от страна на потребител, може да бъде използван само един ваучер за отстъпка.           
При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява съответно, спрямо цената на върнатите стоки. Сумата, подлежаща на възстановяване се намалява с процентното съотношение на сумата на ваучера спрямо общата сума на закупени стоки, даваща право на придобиването на ваучера, но във всички случаи с не повече от 100 лева. Пример: (а) обща стойност  на покупки - 800 лева; (б) ваучер - 100 лева; (в) процентно съотношение на ваучер спрямо покупки - 12,5%; (г) връщане на стоки за 200 лева; (д) сума за възстановяване 175 лева (200 лева минус 12,5%)  

Предложението/Ваучерът не важи за:

- покупки в магазини ИКЕА София, ИКЕА Mall of Sofia и ИКЕА Център за поръчки гр. Пловдив, както и при направена поръчка през ИКЕА онлайн магазин;

- покупки в ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупка на храни и напитки;

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин  ИКЕА Варна;

- покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти от ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас;

 - заплащане на услуги, предлагани от Хаус Маркет България ЕАД.

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки (в т.ч. ваучер-подарък, IKEA Family карта, отстъпки за служители). Настоящето не се прилага спрямо стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението).

Възможно е, във връзка с епидемична обстановка, не всички физически обекти да работят към определена дата на основание заповед на държавен орган.

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите в магазин ИКЕА гр. Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в ИКЕА Център за поръчки – гр. Бургас, както и на www.IKEA.bg.