Списъкът с любими продукти е празен.

Ваучер за следващо пазаруване


10% от стойността на покупката като ваучер за следващо пазаруване*

 

*При покупка на стоки от ИКЕА онлайн магазин, магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна и  ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас  в периода от 15 януари до 1 февруари 2021 г., получавате 10% от реално заплатената сума (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване в ИКЕА онлайн магазин, магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна или ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас. 

 

При пазаруване от магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна и от ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас потребителят получава ваучера за отстъпка при следващо пазаруване на хартиен носител на касите при заплащане на закупените стоки.

 

При пазаруване чрез ИКЕА онлайн магазин ваучерът за отстъпка при следващо пазаруване, който е под формата на електронен код се получава на съответния адрес на електронна поща при отчитане на съответната поръчка като ДОСТАВЕНА (от електронната система на Хаус Маркет България ЕАД).


Ваучерът е валиден от 02.02.2021  до 28.02.2021г. 

 

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. За едно пазаруване (плащане) от страна на потребител, може да бъде използван само един ваучер за отстъпка.

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 10% или издаденият ваучер се анулира. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари.    

Предложението не важи за:

- покупки в ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупка на храни, напитки и услуги от магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна и ИКЕА Центрове за поръчки;

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин ИКЕА София и Варна;

- покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти от ИКЕА Центрове за поръчки.

 

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки (в т.ч. ваучер-подарък, IKEA Family карта, отстъпки за служители). Настоящето не се прилага спрямо стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението). Ваучерът не може да бъде използван за разплащане на услуги. В случай на връщане на закупени артикули при неизползван ваучер, се преиздава нов ваучер със стойност 10% от останалите реално закупените артикули от прилежащата касова бележка. Новоиздаденият ваучер след връщането на закупен артикул е валиден от следващия работен ден.

 

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информция може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

 

Възможно е във връзка с епидемична обстановка не всички физически обекти да работят към определена дата. Независимо дали отделен обект работи или е затворен поради епидемична обстановка валидността на ваучера остава от 02.02.2021  до 28.02.2021г. 

 

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазини ИКЕА София и Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в ИКЕА Центрове за поръчки, както и на www.ikea.bg.