Добре дошли в ИКЕА
ИКЕА Център за поръчки
В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване. 
Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в магазин ИКЕА – ще ги доставим безплатно до Центъра за поръчки. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви. Очаква ви и селекция от страхотни продукти, които можете да отнесете вкъщи още същия ден. 
Изборът е ваш!


В наших шоу румах в Варне и Бургасе вдохновение может посетить Вас в комнатах аранжировки, а общение с нашими сотрудниками, готовыми поделиться своими секретами оформления дома, поможет Вам на любом этапе процесса выбора покупки. Можете оформить заказ, сделав свой выбор из полного списка товаров, наличных в магазинах ИКЕА, – мы бесплатно доставим его в шоу рум. А если так Вам удобнее, можем порекомендовать своего партнёра, который доставить заказ в Ваш дом. Здесь Вас ожидает и возможность выбора среди невероятных товаров, с которыми можете вернуться еще сегодня домой. Ждём Вас в наших шоу румах, чтобы оказать Вам содействие на любом этапе оформления заказа.
ИКЕА вече е по-близо до вас от всякога
Шоу рум ИКЕА – Ваша первая
остановка на черноморском побережье Болгарии.
Център за поръчки - обща информация
Предварително планиране на покупки
ЦЕНТЪР ЗА ПОРЪЧКИ - ИНФОРМАЦИЯ :

ВАРНА | БУРГАС
Как работи?*

БЪРЗО И ЛЕСНО
Направете своята поръчка
1. Планирайте своето посещение  
2. Направете своята поръчка 
3. Дестинация вкъщи 
* Моля проверете във вашия най-близък Център за поръчка за изчерпателна информация.

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, затова разгледайте ги предварително на www.IKEA.bg или потърсете идеи в ИКЕА Каталог 
В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване. Заплатете своята поръчка на касата. Ще доставим вашата поръчка  до 7 работни дни в Центъра за поръчки напълно безплатно. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви.

Кликнете тук за повече информация относно цени
Ще ви уведомим предварително по телефона кога можете да вземете своята поръчка. Благодарение на плоските опаковки по-лесно ще отнесете новите си покупки вкъщи. Вече имате красиви и функционални мебели на добра цена, плюс спокойствието, което ви дават нашите щедри условия за замяна и връщане.


Доставка до Център за поръчка

Доставка
От доставка до адрес, изготвяне на индивидуален проект на кухня, монтаж на кухня, до възможности за финансиране. 


Услуги*
МонтажПланиране на кухняФинансова услуга
* Моля проверете във вашия най-близък Център за поръчка за изчерпателна информация.

Разплащателни методи: