Добре дошли в ИКЕА

ИКЕА Център за поръчки

Фасадата на Център за поръчки на ИКЕА

ИКЕА вече е по-близо до вас от всякога

В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване.

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин – ще ги доставим безплатно до Центъра за поръчки. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви. Очаква ви и селекция от страхотни продукти, които можете да отнесете вкъщи още същия ден.

Изборът е ваш!


Шоу рум ИКЕА – Ваша первая остановка на черноморском побережье Болгарии.

В наших шоу румах в Варне и Бургасе вдохновение может посетить Вас в комнатах аранжировки, а общение с нашими сотрудниками, готовыми поделиться своими секретами оформления дома, поможет Вам на любом этапе процесса выбора покупки. Можете оформить заказ, сделав свой выбор из полного списка товаров, наличных в магазинах ИКЕА, – мы бесплатно доставим его в шоу рум. А если так Вам удобнее, можем порекомендовать своего партнёра, который доставить заказ в Ваш дом. Здесь Вас ожидает и возможность выбора среди невероятных товаров, с которыми можете вернуться еще сегодня домой. Ждём Вас в наших шоу румах, чтобы оказать Вам содействие на любом этапе оформления заказа.


Варна

Бургас

Пловдив


ЦЕНТЪР ЗА ПОРЪЧКИ - ИНФОРМАЦИЯ:

ВАРНА | БУРГАС | ПЛОВДИВ


БЪРЗО И ЛЕСНО

Как работи?*

1. Планирайте своето посещение

Бележник за покупки на ИКЕА

Можете да поръчвате артикули от пълния ни асортимент, затова ги разгледайте предварително на www.ikea.bg или потърсете идеи в ИКЕА Каталог

2. Направете своята поръчка

Сътрудник на ИКЕА и клиент

В Центровете ни за поръчки можете да се вдъхновите от нашите аранжирани стаи и да се срещнете със сътрудниците ни, които са готови да споделят своите знания за обзавеждане на дома и да ви помогнат във всеки един етап от процеса на пазаруване. Заплатете своята поръчка на касата. Ще доставим вашата поръчка до 7 работни дни в Центъра за поръчки напълно безплатно. А ако предпочитате, можем да препоръчаме наш партньор, който да достави покупките директно до дома ви.

Кликнете тук за повече информация относно цени

3. Дестинация вкъщи

Камион за доставки

Ще ви уведомим предварително по телефона кога можете да вземете своята поръчка. Благодарение на плоските опаковки по-лесно ще отнесете новите си покупки вкъщи. Вече имате красиви и функционални мебели на добра цена, плюс спокойствието, което ви дават нашите щедри условия за замяна и връщане.


* Моля проверете във вашия най-близък Център за поръчка за изчерпателна информация.


Как работи?*

От доставка до адрес, изготвяне на индивидуален проект на кухня, монтаж на кухня, до възможности за финансиране.

Пиктограма на Услуга за доставка на ИКЕА Пиктограма на Услуга за доставка на ИКЕА Пиктограма на Услуга за доставка на ИКЕА Пиктограма на Услуга за доставка на ИКЕА

* Моля проверете във вашия най-близък Център за поръчка за изчерпателна информация.

ВАРНА | БУРГАС | ПЛОВДИВ

Разплащателни методи: