Добре дошли в ИКЕА

ИКЕА вече предлага и цялостна гама продукти за домашни любимци

22 февруари 2019 г.

Колекцията LURVIG е разработена съвместно с ветеринарни лекари

Чувствате ли, че вашата котка или куче не е просто домашен любимец, а член на семейството? Именно тази връзка между хора и животни подтиква ИКЕА да създаде LURVIG - цялостна гама продукти за домашни любимци.

Проектирана от дизайнери любители на животните, с подкрепата на опитни ветеринари, колекцията ви дава всичко, от което се нуждаете, така че вие и вашият домашен любимец да се наслаждавате на дома си заедно.

„Когато прекарвам време заедно с трите си кучета, всички притеснения и стрес просто изчезват. Те ме учат на уважение, а тяхната безусловна любов е безценна”, сподели дизайнера Инма Бермудес. Именно затова гамата LURVIG е предназначена да подпомогне живота ни заедно с нашите кучета и котки, като се вписва в интериора ни. 

Изразете себе си със SJÄLVSTÄNDIG

11 октомври 2018 г.
Лимитираната дизайнерска колекция на ИКЕА ви позволява да нарушите правилата за обзавеждане.

Модулен килим, възглавници с копчета и несъвършени вази. Това почти обобщава нестандартната колекция SJÄLVSTÄNDIG. Тя е всичко, от което имате нужда, за да нарушите правилата за обзавеждане на дома и да настроите стила си на режим „свобода“.

ИКЕА винаги търси варианти да създава различни дизайни - лимитираната колекция SJÄLVSTÄNDIG не е изключение от този подход.

SJÄLVSTÄNDIG е колекция, която не прилича на нищо, което ИКЕА е правила досега. Тя засяга темите за свободата, непокорството и творчеството. А името SJÄLVSTÄNDIG й пасва напълно, тъй като в превод означава "независима".
Съобщение за медиите


 

PLATSA

Май 2018
 
PLATSA e достъпната нова система, която предлага решения за съхранение за всяка стая, в която пространството е ограничено. Можеш да я разделяш, местиш и добавяш елементи към нея, в пълен синхрон с твоите нужди.

Предимства на модулната система за съхранение PLATSA

Повече за системата за съхранение PLATSA

 


 

SPANST

Май 2018
 
ВДЪХНОВЕНИ ОТ УЛИЦАТА
IKEA и фрийланс дизайнерът Мая Ганжниеч си партнираха с базирания в Лос Анджелис моден дизайнер Крис Стамп, за да създадат лимитираната колекция SPÄNST. Вдъхновена от уличната мода и активния начин на живот, SPÄNST включва мебели, аксесоари и решения за съхранение на любимите ти предмети и дрехи у дома.

Повече информация за колекция SPÄNST

 


 

INDUSTRIELL

Април 2018
 
ПЕРФЕКТНИТЕ НЕСЪВЪРШЕНСТВА
Създадена съвместно с холандския дизайнер Пит Хейн Ейк, новата колекция INDUSTRIELL преобръща представите за масово произведени мебели и придава на продуктите онова мъничко, красиво несъвършенство, което човешкият допир оставя при ръчната изработка..

Повече информация за колекция INDUSTRIELL

 


 

HJÄRTELIG

Април 2018
 
ДА СПРЕМ ЗА МИГ
Новата колекция HJÄRTELIG ни приканва да натиснем бутона “пауза”, дори и само за няколко мига, в нашето иначе трескаво ежедневие.

Независимо дали ще отделите няколко минути за йога, или ще се погрижите за растенията, или пък просто ще си починете, заобиколени от красиви, естествени материали − HJÄRTELIG е за всички онези моменти, които ни помагат да възвърнем своя фокус и енергия.

Към повече информация за колекцията

 


 

НОВА КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2018

Март 2018
 
През пролетта всеки ден е по-хубав от предишния. Първите слънчеви лъчи след дългата зима ни зареждат с ваканционно настроение и ни карат да се замислим къде искаме да прекараме малките си всекидневни ваканции. И докато много от нас вече се чудят накъде да се отправят, ние в ИКЕА си зададохме въпроса дали перфектната почивка не може да бъде и съвсем наблизо − вкъщи.

В колекция пролет-лято 2018 на ИКЕА ще откриеш комфортни мебели за външни пространства, соларно осветление, пъстър текстил и свежи аксесоари, които приканват да съчиним своята собствена история за хубавото време.

Към колекция пролет-лято 2018
Научете повече
 

Новата лимитирана колекция на ИКЕА, OMEDELBAR, включва всичко необходимо, за да превърнете спалнята в гримьорна, подобаваща на Холивуд.
 

OMEDELBAR ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ

Март 2018
 
B. WHO YOU ARE!
Създадена съвместно с модния активист Беа Окерлунд, лимитираната колекция OMEDELBAR включва всичко необходимо, за да превърнете спалнята в звездна гримьорна. Възглавници във формата на устни, светеща дамска чанта и огромни стъклени шапки... OMEDELBAR носи със себе си съчетание от готик естетика и холивудски блясък.


Към повече информация за колекцията
Дигитална брошура
 

Общ план на цялата продуктова гама интелигентно осветление IKEA SMART lighting
 

IKEA SMART LIGHTING

Май 2017
 
високотехнологично осветление
С новите иновативни осветителни тела от ИКЕА с лекота можете да създадете постоянно усещане за приятна дневна светлина в пространства, където тя липсва – а това, както знаем, спомага за доброто физическо и психическо състояние. Те също така ще внесат стилно, съвременно излъчване вкъщи. 


Към повече информация за колекцията
Дигитална брошура
 

Момиче което държи пред лицето си постер от колекция AVSIKTLIG
 

AVSIKTLIG
ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ

Май 2017
 
ново начало
Не ни бе нужно да обмисляме това решение дълго време. Когато ИКЕА получи възможност да внесе богатството на дизайна на 10-gruppen в продуктовото си портфолио, веднага се включихме.
Бунтарският колектив разтресе света на текстилния дизайн през 70-те и от тогава насам не е спирал, работейки с любопитство и гледайки винаги напред. Цялостното му влияние върху шведския дизайн и в частност върху ИКЕА не може да бъде подминато. 


Към повече информация за колекцията
Научете повече
 

Диван от Колекция STOCKHOLM и две ратанови кресла в близък план
 

STOCKHOLM 2017 

Април 2017
 
ДОКОСВАНЕ ДО СЪЩНОСТТА НА ВСЯКА МАТЕРИЯ
Майсторски ръчно изработени от естествени материали като ратан, стъкло и ясен - представяме ви новите, внимателно подбрани, мебели и аксесоари, създадени да са в хармония с  различните кътчета на дома!

Към повече информация за колекцията
Научете повече
 


 

JASSA

Март 2017
 
Великите умове мислят различно.
Колекцията е вдъхновена от десените на Индонезия и югоизточна Азия. Ръчно изработените продукти в JASSA са произведени от естествени материали. Те предразполагат към почивка и забавление, спонтанност и оригиналност.
Предлага се само за ограничен период от време.

Към повече информация за колекцията
Научете повече
 


 

IKEA PS 2017

февруари 2017
 
СВОБОДАТА ДА СИ ТИ !
IKEA PS е за независимите. За свободомислещите, които отказват да бъдат част от цикъла на ежедневието, шегуват се с установените правила и избират свободата и възможностите, които идват с нея. Те са точно тези, за които е създадена колекцията IKEA PS. Защото кой по-добре ще оцени сгъваем диван, който може да се закача на стената, или възглавница, която се превръща в юрган, или пък самополиваща се саксия, която може да бъде оставена без грижи няколко седмици?

Към повече информация за колекцията
Научете повече
 


 

SPRIDD
ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ

февруари 2017
 
ИКЕА В ПАРТНЬОРСТВО С КИТ НИЙЛ
Не мисли – разкърши! ИКЕА продължава да търси начини да устрои среща между модата и  бзавеждането на дома и представя SPRIDD – лимитирана колекция от палатки, чанти и кутии за  съхранение (и много други фантастични продукти), създадена в сътрудничество с британския моден дизайнер Кит Нийл. 
SPRIDD е предназначена за дома и не само. тя е за всички, които живеят  живота си в движение и  и ги улеснила да се забавляват ежедневно. В основата на SPRIDD – колекция в 4 линии – стои свободната интерпретация на 4 музикални стила. Кит нийл и ИКЕА създадоха 4 произведения – част от колекцията „гръмки щампи“. Трудно ви е да изберете? Оставете парчето на деня да реши.

SPRIDD ще бъде представена през февруари. Не я пропускайте!
Научете повече
  

ДОБРЕ ДОШЛИ В ИКЕА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

февруари 2017
 
Този февруари имаме удоволствие да ви представим разнообразие от нови продукти, създадени с цел да направят дома по-красиво и функционално място. За кухнята това са две нови чела с впечатляващ външен вид на достъпна цена, изработени от рециклирани материали. Асортиментът от системи за съхранение се допълва от две нови колекции, подходящи за различни помещения в дома, както и „умни“ аксесоари за вече съществуващите продуктови серии, които ще ви помогнат да усвоите максимално всяко кътче от дома
В дневната ще внесем уют с нова колекция дивани и кресла в традиционен стил, както и разнообразие от текстил в артистични шарки от естествени материали. За детската стая  сме предвидили колекция от текстилни продукти, с които и малки и големи могат да покажат характер. За декорация ще намерите вази, аксесоари и картини, с които да освежите различни пространства у дома – точно навреме за идващата пролет.
Научете повече
 


 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ИКЕА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

октомври 2016
 
През октомври ще ви представим редица нови продукти, които ще направят дома ви по-приветлив, интересен и комфортен. 
Този месец за радост на децата представяме две големи и цветни колекции, които осигуряват повече забавление и място за съхранение. 
За останалата част на дома предлагаме ярки цветове, богата гама от текстил и смели модели. 
Също ново предложение е и въртящият се стол, съчетаващ в себе си красота и ергономичност.
Що се отнася до готвенето и храненето – там важно място заемат класическите сервизи с фолклорни мотиви.
През октомври представяме и нова гама органично чисто кафе и малки опаковки ядки и микс от сушени плодове за по-здравословно хранене. 
Научете повече
 


 

НОВОТО ЛИЦЕ НА ТРАДИЦИЯТА

октомври 2016
 
През октомври ИКЕА представя SÄLLSKAP – колекция вдъхновена от скандинавското изкуство и традиционни занаяти и от една революционна идея за стаи, проектирани за цялото семейство. Колекцията включва мебели, текстил и съдове за хранене, носещи вдъхновение от миналото в настоящето по най-добрия начин, който може да си представим. 


Колекцията може да очаквате в продажба от началото на месец октомври. Ще бъде налична за ограничен период от време.
Научете повече
 

Пресцентър - Колекция SVÄRTAN
 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕДНА ДРУГА ИНДИЯ

септември 2016
 
ДЕСЕНИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ ГРАДСКИ ПЕЙЗАЖИ 
През септември ИКЕА представя SVÄRTAN – лимитирана колекция, която е резултат от партньорство с шведския текстилен дизайнер Мартин Бергстрьом и индийски студенти по Мода. Използвайки единствено черно, бяло и сиво, SVÄRTAN ни кани да се запознаем с късче от Индия, което ни води отвъд пределите на ярките цветове, с които свързваме тази удивителна страна. 


Колекцията може да очаквате в продажба от началото на месец септември. Ще бъде налична за ограничен период от време.
Научете повече
 

ИКЕА новини АВГУСТ 2016
 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ИКЕА ПРЕЗ АВГУСТ

Август 2016
 
              
С наближаването на есента идва време домът „да влезе във форма” за уютните вечери на закрито. Поставяме основен фокус върху кухнята с две изгодни нови предложения и с допълващи ги продукти. За останалата част от дома ще откриете нов асортимент от текстил – от калъфки за възглавници в традиционни шведски десени до изискано спално бельо и един нов килим, достатъчно здрав за използване и на открито.

За доброто настроение вкъщи ще допринесе и
новият ни асортимент от артикули за
декорация
Научете повече
 

Glodande и дизайнера Валтер ван Бейрендонк
 

ИКЕА продължава колаборацията си с модни дизайнери с лимитираната колекция GLÖDANDE

май 2016
 
GLÖDANDE е създадена в партньорство с белгийския дизайнер 
Валтер ван Бейрендонк
GLÖDANDE е провокативна и колоритна и дава възможност на повече хора, да прибавят към своя дом нещо неочаквано и модерно. Тя включва платове, канцеларски материали, торби за пазаруване, килими, порцелан и възглавници.  Ван Бейрендонк подхожда както при създаването на модна колекция – разказва история, която се вплита в едно с лимитираното издание на ИКЕА.
В основата на  GLÖDANDE Ван Бейрендонк поставя пет приказни създания, наречени Вундермои. Те обитават царството на облаците, а отличителните им черти присъстват върху всички артикули от серията. 

Колекцията може да очаквате в продажба от средата на месец юни. Ще бъде налична за ограничен период от време.
Научете повече
 


 

СЪЩНОСТТА НА ЧИСТИЯ ДИЗАЙН 

април 2016
 
ИКЕА в партньорство с Ингегерд Роман
ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ– МАЙ 2016
Основана на занаятчийство, енергия и естествена красота, VIKTIGT е резултат от партньорство между сръчни майстори, Ингегерд Роман и дизайнерите от ИКЕА Найке Карлсон и Вибке Брааш. Дизайнерите бяха въвлечени в процеса, използвайки собствените си ръце при създаването на продуктите. Занаятчийските умения на Ингегерд, Найке и Вибке, направиха целия процес на производство между дизайнери и местни индонезийски и полски майстори, по-естествен и жив.

“Тази колекция е свързана със занаят. Това е проект между занаятчия и дизайнер, зареден с много енергия. Нещата, които направихме, изразяват любов.”
Ингегерд Роман

Колекцията може да очаквате в продажба от месец май. Ще бъде налична за ограничен период от време.
Научете повече
 


 

ИЗКУСТВО ЗА ВСИЧКИ 

април 2016
 
ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ ПОСТЕРИ
IKEA ART EVENT 2016
Тази пролет, подарете на стените си нещо свежо и по-различно: арт фотография от колекцията IKEA ART EVENT 2016. Защото мястото на изкуството не е само в някой музей или галерия –мястото му е и във вашия дом. IKEA ART EVENT е лимитирана колекция, която включва 11 постера на 11 съвременни фотографи от цял свят. Сега имате шанса да притежавате своята любима арт фотография на страхотна цена. 

Но побързайте–колекцията ще бъде налична за ограничен период от време!
Научете повече
 


 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ИКЕА ПРЕЗ АПРИЛ

април 2016
 
НОВО ОТ ИКЕА
Новите продукти на ИКЕА през април
вдъхват нов живот на дома. Основна тема е
модерният скандинавски стил, с фокус
върху текстил и килими.За децата ще откриете богат
асортимент от бебешки текстил и новата
серия, включваща детско обзавеждане и
артикули за съхранение. През април ще
предложим нови легла, парти продукти от
хартия, а също и предмети за декорация.
Заповядайте! 
Научете повече
 


 

ВИЖ ГРАДА ПРЕЗ ДРУГИ ОЧИ

март 2016
 
Пролетно-лятна колекция 
Вярваме, че и тази година трябва да се опитаме да
видим своето обкръжение през нов поглед, без
значение дали живеем в града или извън него. Затова,
освен почивките на балкона или двора, какво ще
кажете да потърсим нови начини да прекарваме повече време навън?
Научете повече
 


 

ЖИВЕЙ ПО-ЦВЕТНО!
Лимитиранa колекция GILTIG 

март 2016
 
ИКЕА в партньорство с Кейти Иъри 
През април ИКЕА представя атрактивна колекция, включваща прибори за маса и домашен текстил. Тя е резултат от уникално партньорство с лондонския дизайнер на мъжкo облеклo Кейти Иъри и гарантира добро настроение за всяко парти.

“Преди десетина години можехме да придобием добра представа за някого от неговите CD-та или книги. Сега изглежда, че мебелите и аксесоари за дома са последните останали неща, които разкриват истинската идентичност на човек.”
Кейти Иъри
Научете повече
 


 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ИКЕА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

февруари 2016
 
НОВО ОТ ИКЕА
През февруари имаме удоволствието да ви представим асортимент от нови продукти, много от които са в традиционен стил. Специално внимание е отделено на всички видове текстил. 
Научете повече
 


 

TILLFÄLLE лимитиранa колекция

февруари 2016
 
ДЕВЕТ ДИЗАЙНЕРИ, ДВЕ КУЛТУРИ – ЕДИН ЗАБАВЕН ФЮЖЪН 
Идеята за TILLFÄLLE се зароди, гледайки към наследството на скандинавския дизайн с въпроса – докъде може да бъде „разтеглен“ този стил. В търсене на отговора, група от дизайнери и продуктови разработчици пое към бликащия от енергия Сао Пауло. 
Научете повече
 


 

Колекция LATTJO 

Ноември 2015
 
ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ИГРАТА
През ноември, ИКЕА пуска колекция за игра, която да вдъхнови, както малките, така и възрастните, да играят
заедно всеки ден. С голямо разнообразие от забавления и играчки – за активна игра на открито и за превъплъщения в роли на фона на музика, книга с рецепти за игра и мобилно приложение, с което можете да играете, дори когато не сте заедно - зимата се очертава да бъде наистина забавна. Добре дошли в цветния и приветлив свят на LATTJO!
Научете повече
 


 

Посрещнете октомври с ИКЕА

октомври 2015
 
НОВО ОТ ИКЕА
През този месец ви представяме селекция от продукти за всяко кътче от дома. Сред основните ни предложения е серия столове, които могат да бъдат персонализирани, благодарение на многобройните комбинации от седалки и рамки. Също така представяме и нов текстил в скандинавски стил със закачливи и клaсически шарки.
Научете повече
 


 

Колекция SINNERLIG
с Илзе Крауфорд

август 2015
 
ПРОЕКТИРАНИ ДА ВЪЗДЕЙСТВАТ НА СЕТИВАТА 
През август 2015 ИКЕА представя колекцията SINNERLIG във всички свои магазини. Колекцията е резултат от уникална колаборация между ИКЕА и известната дизайнерка Илзе Крауфорд. Дизайнът на колекцията е от световна величина, като в същото време ИКЕА го прави напълно достъпен. Съдържа повече от 30 продукта за дома и включва артикули в три направления: работа, хранене и почивка.
Научете повече
 


 

ПОСРЕЩНЕТЕ АВГУСТ С ИКЕА

август 2015
 
НОВО ОТ ИКЕА
През този месец ви представяме селекция от продукти с нов дизайн, цветове и функционалност – специално създадени за хранене и готвене. Сред основните ни предложения са нови кухненски чела за кухненска система METOD, нови електроуреди за кухнята, удобни принадлежности за съхранение на храна и продукти, както и нови прибори за трапезата.
Научете повече
 


 

Колекция IKEA 365+

август 2015
 
ЗА ПОСТОЯННО ПРОМЕНЯЩОТО СЕ ЕЖЕДНЕВИЕ 
IKEA 365+ е една от най-популярните ни колекции от прибори за хранене и готвене от 1997 насам. Въпреки че е все така популярна, беше време за модернизиране. Дизайнът, функционалността и дълготрайното качество се превърнаха в ежедневна класика, правейки готвенето у дома лесно и забавно за хората по света.
Научете повече
  

Колекция NIPPRIG

май 2015
 
СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРИРОДАТА, ИЗРАБОТЕНИ ОТ ХОРАТА 
Този Май сме горди да Ви представим новата NIPPRIG колекция. Създадена от възобновяеми природни материали, колекцията показва креативно сътрудничество между ИКЕА и местни занаятчии от Виетнам и Индонезия.
Научете повече
 


 

Новата кухненска система на ИКЕА METOD – вече и в България


 
След успешния си дебют в Скандинавските страни, новата кухненска система на ИКЕА с напълно променен дизайн METOD вече официално присъства и в България. METOD дава пълна свобода за изграждане на индивидуални решения на достъпни цени, които гарантират пълноценното използване на кухненското пространство. Кухните се предлагат с уникалната за България  25-годишна гаранция. Това стана ясно на среща с медиите, която ИКЕА България организира на 5 юни.
Научете повече
 


 

Циркът се пренася вкъщи с априлските предложения на ИКЕА


 
През април ИКЕА за деца въвежда нови и вълнуващи предложения за игра, вдъхновени от цирковото изкуство. Включвайки решения за жонглиране, баланс, люлеене, новата детска колекция вдъхновява децата да играят, да се движат и да бъдат по-активни вкъщи.
Научете повече
 

Разплащателни методи: