Добре дошли в ИКЕА

Отзоваване на продукти

ИКЕА изтегля превантивно определени партиди на лампа за таван CALYPSO

26 септември 2018 г.

CALYPSO лампа за таван

ИКЕА изтегля превантивно определени партиди на лампа за таван CALYPSO. ИКЕА призовава клиентите, закупили такава лампа след 1-ви август 2016 г., да проверят датата (година, седмица) на производство върху продукта.

Приканваме потребителите, които използват лампа за таван CALYPSO с етикет на производство от 1625 до 1744 включително, да преустановят употребата й и да върнат продукта в магазин ИКЕА, където средствата за закупуването му ще бъдат възстановени в пълен размер или ще могат да го заменят с нова лампа за таван CALYPSO. Не е необходимо да представяте касова бележка срещу възстановяване на сумата или замяна на продукта.

Безопасността е основен приоритет на ИКЕА, затова всички наши продукти следва да отговарят на международните и национални разпоредби и съответните стандарти. Въпреки това, ИКЕА бе уведомена за няколко случая, в които стъклото на лампата за таван CALYPSΟ се е счупило. Поради тази причина ИКЕА изтегля превантивно съответните партиди на лампа за таван CALYPSO.

Приканваме клиентите да следват инструкциите по-долу, за да проверят датата на производство:

Внимателно разглобете артикула

Датата на производство, която трябва да проверите, се намира от долната страна на основата (година, седмица на производство). Изтеглянето засяга лампи с дата на производство от 1625 до 1744 включително.

Повече информация можете да получите на безплатния телефон на ИКЕА 0800 45 800.

Извиняваме се за евентуалното неудобство!

Разплащателни методи: