Списъкът с любими продукти е празен.
UNDVIKA, бебефон, 804.667.40

UNDVIKA бебефон

804.667.40

59,90 лв
300 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (309 KB)
Размери Материал Основни характеристики Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 14 см
Широчина: 12 см
Височина: 10 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.25 кг
Бруто тегло: 0.47 кг
Бруто обем: 1.7 л
Материал
Материал
Поликарбонат/ABS пластмаса
Основни характеристики
Основни характеристики
Бебефонът UNDVIKA е снабден с много функции и е толкова малък, че се хваща в джоба ви. Сигурно решение, което ви позволява да се движите свободно из стаите и да следите за най-тихите звуци на бебето ви.
Полезна информация
Полезна информация
Внимание! Опасност от задушване. Има случаи на малки деца, които са се задушавали с кабели. Съхранявайте кабелите на място, недостъпно за деца и далеч от детското креватче (на разстояние повече от 0.9 м), тъй като съществува опасност от задушаване. Никога не използвайте бебефонът като медицинско устройство. Той не трябва да замества прекия и редовен надзор над детето от отговорно за неговата безопасност лице. Само за употреба на закрито. Радиацията излъчвана от устройството е изключително ниска и в режим на готовност потока не се излъчва постоянно. Разстоянието между устройствата може да бъде макс. 300м в открито пространство. Строителните материали и разположението на устройствата могат да повлияят на обсега на връзката. ВИНАГИ ИЗРПОБВАЙТЕ УСТРОЙСТВАТА ПРЕДИ УПОТРЕБА, ЗА ДА СЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ РАБОТЯТ. Батериите се продават отделно. Необходими са 6 бр. акумулаторни батерии HR03/LR03 AAA 1.5V. 1 част за бебе (височина 3 см, диаметър 8 см, дължина на кабела 2 м) и 1 част за родител (височина 3 см, диаметър 8 см).
Дизайнер
Дизайнер
A Karlsson/K Ivarsson
За хората и планетата
За хората и планетата
В ИКЕА е забранено използването на BPA (бисфенол А) при произвеждането на пластмасови продукти за детските асортименти (0-7 години) и във всички продукти предназначени за храна. ИКЕА постепенно спря да използва BPA още през 2006 г. В съответствие със строгите изисквания на ИКЕА относно употребата на фталати, те са напълно премахнати от всички продукти за деца и продуктите, които влизат в контакт с храна.
Предимства
Предимства
Устройството предназначено за родителя е малко и лесно за пренасяне - приберете го в джоба си или използвайте гумената скоба, за да го закачите на кука или с помощта на карабинер го закачете за гайката на панталона ви.Понякога бебето ви се нуждае да чуе гласа ви, за да се чувства в безопасност. Родителското устройство е снабдено с копче и микрофон, които ви позволяват да говорите или да пеете, за да успокойте бебето си от разстояние.
Натиснете бутона търсене върху устройството на бебето, за да откриете родителското устройство в случай, че се изгуби. Ако родителското устройство е включено, то ще издава звук, докато не го спрете чрез натискане на бутона за двупосочна комуникация.Устройството предназначено за родителя ясно сигнализира, когато двете устройства са свързани едно с друго. Ако устройствата не са свързани, ще бъдете предупредени чрез червена светлина и звуков сигнал.
Когато не използвате бебефона, можете да поставите родителското устройство в свързващия конектор на бебешкото устройство, за да се зарежда. По този начин ще знаете къде се намират устройствата и ще са напълно заредени в случай, че ви потрябват отново.Когато някое от устройствата се нуждае от зареждане, символът на батерията ще светне в червено и ще чуете звуков сигнал.
Можете да зареждате родителското устройство като го поставите в свързващия конектор на бебешкото устройство или като използвате USB-C кабел.Устройствата могат да се използват, докато се зареждат.
Ако бебешкото устройство е заредено, можете да го използвате без кабел.
Стилова група
Стилова група
Multi