Списъкът с любими продукти е празен.
KLAMMIG, спален чувал, 6-18 месеца, 403.733.90

KLAMMIG спален чувал, 6-18 месеца

403.733.90

39,90 лв
200 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 84 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 29 см
Широчина: 20 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.29 кг
Бруто тегло: 0.32 кг
Бруто обем: 1.4 л
Материал
Материал
Външна страна, материал:
75% памук, 25% полиестер (100% рециклиран мат.) Вътрешна страна, текстил:
100% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Безопасна и удобна алтернатива на стандартните завивки. Поддържа подходяща температура за спокоен сън на вашето дете в креватчето и по време на дългите разходки с количка. Лесен пренос по време на път.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 5%. Машинно пране, макс. 60°C. Затворете ципа преди пране. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при ниска температура (макс. 60ºC). Гладете с максимална температура 150°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
За бебета на възраст 6-18 месеца. Избягвайте използването на спалния човал с допълнителни завивки. Завивката е сравнително топла и е подходяща за употреба при стандартна стайна температура - около 16-20°C.
Дизайнер
Дизайнер
Jennifer Idrizi
За хората и планетата
За хората и планетата
Продуктът може да се рециклира или да се използва за производство на енергия, ако тази опция е възможна във вашата общност. Памукът в този продукт е отгледан с по-малко количество вода, изкуствени торове и пестициди като по този начин намаляваме негативното си въздействие върху околната среда, а фермерите получават по-голямо възнаграждение.
Предимства
Предимства
100% екологично чист памук от вътрешната страна и здрава памук/полиестер материя от външната създават топлина и комфорт за вашето бебе.Ние знаем, че кожата на децата е много чувствителна, но не се безпокойте. Този продукт е изпитан, одобрен и е напълно изчистен от вещества, които могат да навредят на кожата или здравето на детето ви.
Създава уютна и позната за бебето среда навсякъде.Спалната торба замества завивките, които лесно се отмятат по време на сън, и осигурява приятна и равномерна температура за спокойния сън на вашето дете.
Дългият цип ви помага да отворите спалния чувал още по-широко, така че детето да може лесно да влезе и излезе от него.
Стилова група
Стилова група
Scandinavian Modern