Списъкът с любими продукти е празен.
LEN, постелка за повиване, 604.539.13

LEN постелка за повиване

604.539.13

12,99 лв
65 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 90 см
Ширина: 70 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 29 см
Широчина: 22 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.15 кг
Бруто тегло: 0.18 кг
Общ обем: 1.9 л
Материал
Материал
Материя:
100% памук Гръб:
Полиуретан Обшивка:
100% полиестер
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 4%. Машинно пране, макс. 60°C. Не избелвайте. Не сушете в центрофуга. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчва се за деца от най-ранна възраст.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Памукът в нашите продукти идва от по-устойчиви източници. Това означава, че памукът се рециклира или се отглежда с по-малко вода, по-малко торове и по-малко пестициди, като същевременно се увеличават печалбите на земеделските стопани. ИКЕА има стриктни изисквания за употебата на фталати във всички наши продукти, като напълно сме ги премахнали от продуктите за деца и такива, които влизат в контакт с храна. От 1996 г. в ИКЕА е забранено използването на вредни багрилни вещества, напр. азобагрила в текстилни и кожни продукти.
Предимства
Предимства
Първите сменявания на пелените могат да бъдат истинско предизвикателство, но с меката постелка за повиване тези моменти ще са по-безопасни и удобни за вас и за новороденото ви бебе. Практична за вземане на пътешествия.Постелката за повиване е водоустойчива и лесно се почиства с влажна кърпа. Може да добавяте препарат за почистване при нужда, но не забравяйте след това старателно да я избърсвате.
Меката и гладка повърхност е издръжлива и не съдържа вещества, фталати или химикали, които могат да навредят на кожата или здравето на бебето ви.Лесно се сгъва и съхранява.
Лесно почистване; машинно пране (60°C).